|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() דבר ראשון קבל צלש על השינוי111 דבר שני עוד צלש חחח ועכשיו לעניין יפה מאוד אחינו נראה טוב אבל מה תמשיך עוד חיטוב קטנטן לפי דעתי ותלך חזק על מאסה נקייה. בהצלחה בהמשך הדרך
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וכן אני יודע התחלתי חיטוב,מצפה לרדת 8 קילו להגיע ל60 קילו ולחזור למאסה.. מעריך שזה ייקח חודשיים-חודשיים וחצי כי המכון סגור ושכחתי לתת פרטים: בן 15 עוד מעט משקל-68 גובה-1.62 היקף יד-33,לא מדויק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה שינוי יש לך עודף עור בדיוק כמוני קצת בעיה אבל מסתדר קצת במאסה עם הזמן...
לגבי הפריסות מתחת את התמונה או משהו ? :\ ואיך אתה שולט בו ככה זה נראה ממש ערוך... אל תעלב פשוט זה נראה ככה ממש... בכל מקרה חיטוב תוריד הכל ותתחיל מאסה אחי בלי הרבה חפירות...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובפריסה לא מתחתי את התמונות הכל העלתי באותה רזולוציה באותו שרת.. אפשר ללחוץ בשביל להגדיל את התמונה ולגבי הלטס,אני יעלה עוד תמונות של כל מיני מצבים שאני שולט בו ותראה.. עוד מעט אבל ולגבי העודף עור,יש לך מושג מה עושים לגבי העודף בבטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הזמן עושה את שלו... כמובן צריך מאסה כדי להחזיר את מה שהיה פעם הכל היה שומן את הצריך להחזיר אותו לשומן ושריר כמובן וגם אם הזמן הגוף מתרגל וזה מסתדר... זה לוקח המון זמן... זה לא אומר שיש לך פטור מלאמן את הבטן זה מאוד חשוב תאמן אותה...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |