|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מאוד איתי! שמור על עצמך ואל תיקרע את עצמך אם משקלים גדולים תאמין לי רק עושה בעיות בגיל הזה...לאט לאט תעלה!
ודרך אגב איזה קטע קרא לי..באתי למכון אחר בב"ש קיצר בא אלי אחד עושה לי..אתה איתי מהפורום ישראל...? :):):):) אומר אנחנו דומים בפנים חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() הלבוי אתה אשדודי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הבחור הזה תופס ממך בדוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השנה בכלל מכל תקופת המאסה עשיתי רק חודשיים סקוואטים בגלל שהתחילו בעיות בברך ימנית... אבל הנה אני שבוע ראאשון במאסה חדשה ![]() בהזדמנות נצלם כמה תרגילים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש לא...השנה בכלל לא עשיתי כי היתה לי בעיה בברך ימנית...מכל תקופת המאסה רק חודשיים עשיתי סקוואטים! באסה רצח אבל זה מה יש.... אבל עכשיו אני כימאט שבוע בתקופת המאסה החדשה ולאט לאט נתחיל לעלות...אולי נצלם עוד מאט כמה סרטונים... |
|
![]() |
![]() |