|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ראיתי אף אחד מישתמש בג'יאוג'יטסו במשו יותר רציני מהפלות אם החברה על הדשא.. ואני מכיר כמה שהגיעו לרמות גבוהות, והם כולם אומרים שברחוב צריך נטו טכניקה של אגרוף
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד מתחבר למשהו אחר הכי טוב,אני הכי מתחבר לג'יו ג'יטסו. קרה לי מקרה,לא ברחוב,בכיתה D: היה איזה אחד שהייתי איתו בריב קיצור התחיל איתי וזה הוא ישב על שולחן ראיתי הוא בא לירוק עליי,מהאינסטיקט כבר,לא באתי לו עם אגרוף,אלא עשיתי לו חניקה עם המרפק. הוא התהפך אחורה עם השולחן עליו,קם הפלתי אותו,קם עוד פעם חנקתי אותו וזהו נגמר העניין הפרידו בלי יותר מדי עניין ובלאגן,בלי שזה ייגמר רע מדי.. ולפי מה שאני רואה,אתה חושב שבג'יו ג'יטסו אתה רק נמרח על היריב וזה,אז זה ממש לא נכון,ברחוב אתה לא תבוא תתחיל להימרח עליו,עושים בריח מהיר ובשנייה היריב גמור על הרצפה ואתה עושה מה שאתה רוצה.. בשביל להמשיך ממצב כזה לא צריך לדעת מואי טאי או קיק בוקסינג תסכים איתי ![]() בקיצור,בוא נסגור את הדיון כי ויכוח כזה לא ייגמר,נסגור את זה שכל אחד והאומנות שמתאימה לו ומה שהוא מתמחה בו,וברחוב כל אומנות לחימה תעזור,עדיף על כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אל תגיד סתם דברים לא נכונים בשביל לדעת להגן על עצמך ברחוב אתה צריך לדעת להגן מכל דבר אפשרי שזה כולל גם הגנה מענפי ספורט שונים
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=nQQ7pYgjf1Q ועוד תחשוב מה היה קורה עם זה היה על הראש תסביר לי מה מתאגרף היה עושה מול זה ![]()
![]() |