|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תודה יגבר ! ![]() פאניק אני עדיין מחכה לתגובה אחיייי עשה טובה...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחה אחיהתוכנית נראית סוסה תפרסם נתונים לפני ואחרי מעניין לראות איך יהיה =]] בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() טוב האמת שזה בסדר. חשבתי שיש לך יותר מידי סטים לחזה, אבל אם אתה רוצה לתת עליו דגש..
בשביל מה לעבוד על אמות לא הבנתי? ואיפה הדדליפט? ביד קידמית במקום הכפיפה על הירך תכניס פטישים. בחזה אני אישית ממליץ לגוון בין הימים. ז"א יום אחד בנצ', יום אחד דאמבלים. יום אחד פלייס במכונה, יום אחד פלייס בכבלים. יום אחד חזה עליון עם מוט, יום אחד עם דאמבלים - מבין? כדי "לבלבל" את הגוף. בגב הייתי מעיף את הפולי הזה ועושה מתח כמו בנאדם. במקום המסור שזה אותו דבר כמו הבנט אובר הייתי עושה Tbar. ואישית אני חושב שזה טיפה יותר מידי לתאומים. לדעתי תעשה 4-5 סטים של 10-15. בהצלחה ואל תשקיע יותר מידי, יבוא אדון צה"ל ויקח לך הכל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
יש פה המון דברים נכונים וגם יצא לי לחשוב על כל אחד מהם ואני עדיין חושב עליהם... לעומת זאת אני רוצה לאמן אמות זה לא מפריע לי או משהו אז אין שום בעיה להכניס את זה חשבתי על להשים פטישים וככה גם בעצם לאמן גם קדמית וגם אמות אבל לא אוהב מעדיף תרגיל אחר עם הזמן נגוון. דדליפט אני מוותר כי משום מה כואב לי הגב ללא קשר לטכניקה או משהו הגב שלי תמיד תפוס וכואב.... לגבי חזה את הצודק במאה אחוז חשבתי על זה ואני חושב שאני אעשה את זה באמת. גב פולי כמו מתח ומתח זה תרגיל וותיק אצלי כבר המון המון זמן שאני כבר לא יכול לעלות ולראות אותו בכלל זה אני חייב לגוון והדבר היחידי שקרוב למח זה הפולי עליון... לגבי ה-TBAR והמסור גם על זה חשבתי כי גם יש לי הרבה תרגילים עם אותה תנועה האמת וללא קשר חשבתי אולי לגוון שבוע מסור שבוע TBAR מה אתה אומר ? ואל תדאג לתאומים אני רוצה לקרוע אותם םא אני ארגיש שזה הרבה אני ארד מזה :] אל תדאג לי יש לי עוד הרבה זמן להגיע לצה'ל :]
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בנוגע לדדליפט - תעשה דדליפט רומני ותשלב אותו באימון רגליים. תעשה ככה ברגליים: דדליפט רומני - 3X8 סקוואט - 4X8 לג פרס - 3X8 כפיפה 3X10 פשיטה - 3X10 לדעתי מסור ובנט אובר זה אותו דבר ואין טעם לשלב את שניהם. תעשה TBAR, מה הבעיה? אמות אין טעם לאמן, פשוט אין טעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי הדדליפט אני מעדיף שלי אני פשוט לא יכול עם הגב שלי.... ולאמן אמות זה החלטה שלי אני יודע בסדרך כלל לא עושים את זה זה מין החלטה שלי :] TRX זה כמעט אותה חלוקה רק עם דגש לחזה כמו שפאניק אמר זה כאילו ABCD פשוט A חוזר על עצמו עם אמות... ואני מעדיף לחלק את החזה לשתיים מאשר לתת לו 20 באימון אחד לתת לו 24 בשתי אימונים בשבוע זה מעולה לדעתי... חוץ מזה זה הכל עניין של ניסוי נראה מה יהיה
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס? תוכנית של מפגרים!
|
![]() |
![]() |