|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,508
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
גיל:: שחייה תחרותית+חדר כושר
|
![]() כבר חרשו על זה בפורום ובמלא מחקרים אחי
חימום מאו הרתחה לא משנה את המבנה של החלבון.. אחרת כל החלבון שבעצם בישלתה לא יהיה שווה.... יענו בשר,ביצים,אפילו חלב עבר פיסטור =/ תתקן אותי אם אני טועה אבל אני דיי בטוח
__________________
טרקס סוס הוא הילד הכי הומו בפפורום ויש לו היקף 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
חימום משנה את המבנה המרחבי של החלבון,אבל לא את ההרכב שלה עצמו,הוא לא הורס את החומצות אמיניות,לכן זה בסדר לחמם חלב וביצים ובשר וכל מזון עם חלבון..ביולוגית כן קורה משהו לחלבון,למבנה שלו. עיין ערך דנטורציה |
|
![]() |
![]() |