|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קבלו עוד חידות:
1. אם לוקח 12 שניות לנסר בול עץ ל-4 חלקים, כמה זמן לוקח לנסר בול עץ ל-6 חלקים? 2. אם 5 טכנאים מתקנים 5 מחשבים ב-5 דקות, כמה זמן יקח ל-50 טכנאים לתקן 50 מחשבים? 3. אם קיבלתי במבחן את הציון ה-17 הכי גבוה והציון הזה הוא גם ה-17 הכי נמוך, אז כמה תלמידים יש בכתה?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. 5 דקות. 3. 33 תלמידים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יצאתי מנקודת הנחה שהוא חותך בקצב קבוע,4 חלקים משמע 3 חיתוכים,3 חיתוכים ב12 שניות,חיתוך בודד ב4 שניות,6 חלקים = 5 חיתוכים = 20 שניות.
ד"א אחד הקלים, לקח לי משהו כמו 20 שניות לענות על כל השלושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קבלו עוד אחת... יש 2 איים אתה נמצא באיי אחד ויש איתך זאב, כבש וכרוב אתה רוצה להעביר את כל הדברים להאי השני הבעיה היא שיש לך רק סירה אחת שבה יש מקום רק ל-2 (אתה ועוד משהו - זאב/כבש/כרוב) ואם אתה משאיר את הזאב עם הכבש לבד באיי הזאב יאכל את הכבש ואם אתה משאיר את הכבש ואת הכרוב לבד באיי הכרוב יאכל את הכבש הדרך היחידה שהם לא יאכלו אחד כאשר הם ביחד זה רק שאתה לידם איך תעביר את כל הפריטים להאי השני?
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אם התכוונת שהכבש תאכל את הכרוב, אז צריך להעביר את הכבש ראשונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונו אחרי שאתה מעביר את הכבשש מה אתה עושה?
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוזר, לוקח את הכרוב מהאי הראשון ומעביר אותו לאי השני ולוקח חזרה את הכבש לאי הראשון. שם את הכבש על האי הראשון, לוקח את הזאב לאי השני, חוזר לאי הראשון ולוקח את הכבש. פיניטו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לוקח את הזאב. חוזר אם הכבש. משאיר את הכבש ולוקח את הכרוב. חוזר. לוקח את הכבש. זהו.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקבלו חידה - כמה סנאים צריך בשביל לתקוע יתד באדמה אם שני סנאים יותר גדולים מסלע?
![]() |