ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-04-08, 18:40   #1
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת ....

תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
ישן 08-04-08, 19:49   #2
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AB6Killer
הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת ....

תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
איך אתה יכול להשוות ביכלל? אני לא זוכר שיהודים ירו קאסמים על גרמנים, אני לא זוכר שיהודים היו לוקחים נשק ויורים בגרמנים... לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, וכל עוד הפלסטינים יורים קסאמים / מבצעים פיגועים, צריך ליסגור אותם בעזה כמו חיות בכלוב אחד גדול

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:41   #3
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
איך אתה יכול להשוות ביכלל? אני לא זוכר שיהודים ירו קאסמים על גרמנים, אני לא זוכר שיהודים היו לוקחים נשק ויורים בגרמנים... לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, וכל עוד הפלסטינים יורים קסאמים / מבצעים פיגועים, צריך ליסגור אותם בעזה כמו חיות בכלוב אחד גדול
אני אגיד לך למה יהודים לא ירו קסאמים ,כי לא היה להם את האמצעים לכך ,בנוסף אני אתייחס למשפט"לסגור אותם",מה אתה דפוק אתה באמת חושב שמדינות העולם ירשו לכך זה בכל זאת חיי אדם....וכאן נכנסת כל הדמוקרטיה.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:43   #4
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
אני אגיד לך למה יהודים לא ירו קסאמים ,כי לא היה להם את האמצעים לכך ,בנוסף אני אתייחס למשפט"לסגור אותם",מה אתה דפוק אתה באמת חושב שמדינות העולם ירשו לכך זה בכל זאת חיי אדם....וכאן נכנסת כל הדמוקרטיה.
אם אני צריך ליבחור בין תושבי שדרות שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים לבין תושבי עזה שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים, בחירה ביכלל לא קשה לי

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:45   #5
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
אם אני צריך ליבחור בין תושבי שדרות שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים לבין תושבי עזה שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים, בחירה ביכלל לא קשה לי
אתה עדיין לא קולט שזה לא קשור לבחירה,ושם הם גם ככה סגורים(זה לא בדיוק חיים שם כן )
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 23:22   #6
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
בסדר בשביל להתגונן הם היו מנסיפ לפגוע בנאצים.... אבל הבעייה שהערבים הם אלו שמתחילים איתנו והורגים לנו אזרחים
ותפקיד של מדינה זה להגן על אזרחיה אז זה לא מעניין אותי אם בדרך אני פוגע באזרח ערבי שמגן גם ככה על המחבלים ומנצל את זה שצהל מוסרי ולפי דעתי הוא לא פחות מחבל מהחבל עצמו..
עדיף שימותו אזרחים ערבים מיהודים............
בשואה הגרמנים נטפלו ליהודים סתם בגלל שגזענות שהם אמרו שהם גזע נחות ובגלל חירטוטים שהמציאו עליהם וגם בגלל שהם היו מוצלחים
כאן אם נכנס בהם כוח יכול ללמד אותם לא להתעסק איתנו
ולא כול פעם שהם יורים קסאם אנחנו מגיבים וכשהם רואים שהם מפסידים ישר אומרים הפסקת אש וואנחנו חייבים לעשות הפסקת אש למה ישר העולם קופץ הנה הם רוצים הפסקת אש אבל הם בעצם רוצים שוב פעם להתחמש ולפגוע בנו ואז שיוצא להם האוויר כול התהליך חוזר על עצמו.............