|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב. אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום... מי שרוצה לפגוע בי, אני אפגע בו, אם זה הם או אנחנו, אז הם.. אין פה ויכוח בכלל. ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. רק משהו בסדר גודל של שואה על הטרוריסטים וכול האלה הרעים לא אומר על כולם יעשה כאן סדר בארץ כבר נמאס לי לראות ערבים הורסים דברים זוקים אבנים מדברים כאילו הם שולטים כאן עושים פיגועים וכשאנחנו באים ומנסים להרוג את החוליות טרור הפסקת אש ואז שמאלנים כמוך צועקים הם רוצים הפסקת אש אנחנו הרעים אנחנו גורמים להם להרג אבל מה שהם שוכחים שמי פותח מתקפות זה תמיד המוסלמים אם זה לבנון אם זה עזה ועוד ואפחד לא עושה כלום ועוד העולם מצדיק אותם ( אי אפשר כמובן לעשות את השואה בגלל העולם) ואם היינו כאן מיעוט תאמין לי שמראות של השואה היו קטנים לעומת מה שהם היו עושים לנו .... הם היו שורפים לנו תבתים זוקים אותנו מחלונות עושים עלינו לינצים ועוד הרבה דברים מזעזעים
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה כבר ניהיה או הם או אנחנו אז מה עדיף?? וברור שיש ערבים טובים אני לא אומר שלא.. אבל אתה מסתכל על התמונה הקטנה.. הערבים האלה לא יכולים לשנות כלום והם יעדיפו בסופו של דבר לתמוך במשפחה שלהם/חברים שלהם משם.. ולא הבנתי איפה פה ההשוואה בין השואה??? לבין משקורה?? אנחנו אם הערבים במלחמה כבר 60 שנה עוד מעט.. אז מה הקשר למשקרה בשואה .. זה פשוט או הם או אנחנו וכל יום שמתקרב המלחמה נראית יותר קרובה.. וbodykilo סתם שאלה לא קשור.. בן כמה אתה |
|
![]() |
![]() |