|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כשאתה רואה ששרשור יורד לרמות כאלו תטפל בזה ...יש לנו פה 9עמודים של גועל נפש ומנהל שלאורך כל השרשור לא אומר מילה.
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא כל דבר שהוא נגד ערבים זה גזענות,האם מחאה על פיגועי טרור למשל זה גזענות? מחאה פוליטית זה גזענות? גם לא מדובר על ערבי ישראל שהם אזרחי המדינה, אלא על הפלסטינאים בעזה, בדיוק כמו שלהגיד דברים על הסורים או האיראנים זה לא גזענות, אז אותו דבר על הפלסטינאים,אין הבדל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקיצור הוויקינגים בסוף ינצחו ...
![]() לדעתי זאת לא גזענות , חופש ביטוי ויש לנו את כל הפריבילגיות לדבר כך עליהם תפסיקו לחיות בבועה , הם שונאים אותנו הם אויבים שלנו .. אנחנו חיים באזור מלחמה 24/7 ולא שסתם עכשיו אנחנו יוצאים עליהם על פארש הם חיות אדם , ויש לנו את הזכות לומר זאת ! חיות אדם
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצר בסופו של דבר כל הערבים אותו דבר גם אם זה ערביי ישראל שעושים לינץ בירושלים על שני פקחים או אם זה ערבים שחיים בעזה שרק מחפשים להשמיד אותנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושמעו אתם גם צריכים לדעת לעשות הפרדות, אז הם שחטו צב ים אוקיי... זה סיבה לומר מוות לערבים? ולשחוט בן אדם בסכין זה לא יותר חמור? החינוך בעזה קשה וצריך לעשות שם באמת טיפול רציני, אבל זה שכל הזמן תקללו לא יעזור לכם בדין. וקצת תרבות חבר'ה לא תזיק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועכשיו תענה לי למה לעזאזל החינוך הזה שלהם אמור לעניין לי את הביצים ? מה איכפת לי מהחינוך שלהם ? למה אבא,אח,אמא או כול בן משפחה אחר שלי צריך למות בגלל פלסטיני לא מחונך שמפציץ את שדרות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותשמע, הגיוני שהם מתנהגים כמו חיות... מגיל קטן עושים להם שם שטיפות מוח, אבל אם הם היו קצת חכמים היום הם היו יכולים לחיות ברמה הרבה יותר טובה... אבל תמיד העדיפו בדרך הקשה... אין בעיה. |
|
![]() |
![]() |