|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: גל
עוסק ב:: אכילה
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() שכחתם את הגורם של כוח המשיכה הרי כדור הארץ "מושך" אליו את המסוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוח המשיכה זה הכוח שגורם לו להיות בתנועה מעגלית סביב כדור הארץ ללווינים אין שום מנוע שגורם להם להיות מעל נקודה אחת קבועה בכדור הארץ, הכוח משיכה של כדור הארץ גורם להם להמשיך להיות בסיבוב. אבל מצד שני ההליקופטר מפעיל כוח כלפי מעלה אז וואלה אין לי מושג. למי שזה יעזור , אם אתם רוצים לדעת את המהירות של כדור הארץ תעשו את זה V = 2PIEFR W = 2PIEF עכשיו הרדיוס של כדור הארץ זה 6400 ק"מ, (בקירוב) לפי גוגל, אז זה יוצא 6400000 מטר (בפיזיקה עובדים עם מטרים, ושניות) F זה כמה סיבובים הוא עושה בשניה, ויש נוסחא ש F = 1\t הT זה כמה זמן לוקח לו לבצע סיבוב, אז כמה זמן לוקח לו ? בדיוק 24 שעות, שזה 86400 שניות אז 1\86400 זה יוצא הF שלנו וזה יוצא מספר ממש ממש קטן אז נשאיר את זה ככה עכשיו נעשה וזה יוצא 2*3.14*(1\86400) * 6400000 = 465 מטר לשניה, לפי החישוב שלי... וגם תמהירות זוויתית אפשר לחשב חח עזבו אתמול הייתה לי מתכונת בפיזיקה עדיין לא יצא לי מהראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה אם כבר עשינו פוסט של שאלות שתמיד הפריעו לנו אז -
אם נגיד אני נופל מקומה עשירית מבניין וביחד איתי נופלת איזה לבנה, האם יש סיכוי שברגע האחרון אני יקפוץ על הלבנה, הלבנה תעוף על הרצפה ולי לא יקרה כלום? אם לא הבנתם אז בוא אני ייתן לכם דוגמא אחרת - נגיד אני במעלית בגובה 20 קומות ופתאום היא מתקלקלת וצונחת למטה האם יש סיכוי שאני יינצל בזה שאני יקפוץ ברגע האחרון באוויר? מי שעונה לי על זה מלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם הדבר הזה קל אתה רק תדחוף אותו למטה, ולא את עצמך למעלה כמו שאת רוצה. חחח בודיבילדר מה אתה רושם לי בתוך הציטוט? לכמה רגעים חשבתי לעצמי "מתי אמרתי את זה?!"
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |