|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
ומה שקרה אצלם רק מחזק את הטענה שאלו חיות אדם שחיים בתקופת האבן , ושום דבר לא מספק אותם רק דם הם רוצים לראות ... ותאמינו לי שכואב לי , וצריך לכאוב גם להם שככה הם מתנהגים ושאין אם מי לדבר ... חיות אדם
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() איכס גועל נפש ברברים וולגרים ופראיים זה מכלול המילים שיכול לתאר אותם.
פשוט חולי נפש כוס אמק צריכים לשחוט אותם באותה צורה שהם כרתו לצב ים הזה את הראש מה הוא עשה המסכן יא אללה =\ כל פעם שמזכירים מוסלמים אני ישר נזכר בכריתותראש באוגריש חבל שבזמן שהם שוחטים מישהו או משהו אין איזו סכין שחותכת אותם כדי שיפסיקו. גועל נפש חיות אדם צריכים להרוג את כל החראות האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שהערבים האלה עשו זה רשע טהור.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1)הרגו את הצב ליד הילדים המסריחים שלהם, דוגמה טובה לילדים נכון ? הם בעצם מראים שדם ורצח זה מצויין וככה צריך ! 2)רצחו את הצב בלי סיבה, לא אוכלים אותו, לא שותים אותו, פשוט הרגו, סתם כי ככה בא להם ! אז איך אתה בכלל מעז להשוות את זה לתרנגולות, איפה הקשר פה ? מה דתיים רוצחים תרנגולות בחוף הים מול ילדים קטנים ואז זורקים אותם לפח ולא אוכלים אותם ? או שהם הורגים פרות להנעה שלהם ? ומה קשור עכשיו סטניסיטים ? גם אותם צריך להרוג בדיוק כמו שצריך להרוג את כול הבני זונות האלה שראו איך הבן זונה הראשי שוחט צב ללא סיבה ולא עשו כלום ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1) כי הצב הזה זאת חיה נדירה ונחשבת לפי החוק חיה מוגנת. 2)הם לא אוכלים את הצב כי לפי איסלם אסור לאכול זוחלים. |
|
![]() |
![]() |