|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אם יש לך Xp יש לי פתרון פשוט מאוד בשביל שאני תמיד עושה שמשהו מתחרפן! פשוט תעשה System Restore לתאריך אחר, נגיד יש לך את הבעיה הזאת כמה ימים, אז תעשה חזרה אחורה לקונפיגורציה שהיתה לך לפני שבוע נגיד או שבועיים, מתי שלא היתה בעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לי אותה כבר כמה שבועות ואני מעדיף לא לשחק עם זה.
אני כמעט בטוח שהבעיה קשורה לחיבור אינטרנט/מודם חדש. רק שאין לי מושג מה עושים כדי לפתור את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() נו זה קשור למשהו חומרתי אמרתי לך !
אם אתה אומר לי שהחלפת כרטיס רשת אני יכול להגיד לך שזה כמעט בטוח בגלל זה. החלפת כרטיס רשת במחשב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() לא בדיוק, היה לי כרטיס רשת אלחוטי וגם כרטיסי רשת בילד אין בלוח אם,
(יש לי Dfi Lan Party זה לוח שמתאים למשחקי רשת) ופשוט ביטלתי את הכרטיס רשת ועברתי לכרטיס של הלוח+מודם חדש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() מי עשה לך את ההתקנה הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() התחל, הפעלה, תכתוב CMD
בדוס תכתוב Ipconfig/all ותבדוק מה האיפי שלך כנס לאקספלורר, תכתוב שם את האיפי (בדר"כ זה 192.168.2.1/2) ותבדוק שהגדרות הראוטר שלך נכונות ושפרטי החיבור שלך תואמים למה שהספק נתן לך. יש מחשבים מסויימים שחבילות קודקים מסויימות מביאות לקריסה כשיש LOWID בתוכנות שיתוף. אתה צריך לעשות PORTFORWARDING לפורטים שאמיול משתמש בהם כדי שזה לא יקרה. אם אתה לא ממש מבין את התהליך כנס אלי לאיסיקיו אני ינסה להסביר 153898643 ד"א, של איזה חברה הראוטר שלך ואיזה דגם?
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין לי ICQ , יש לך מסנג'ר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
זה גם האימייל שלי אם תרצה לשאול משהו בכל מקרה, נדבר מחר אם תרצה ד"א, מני - התנגשות פורטים כבר לא קיימת בראוטרים החדשים.. יש ניתוב חדש שגורם לפורטים להתחלק במרחב
![]() |