|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) ראש אשכולית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
"אבל בפסח יש בעיה שאסור להסתכל על חמץ" בוא תמצא מה מטומטם במה שכתבת פה, אם לא תמצא, אני אעזור לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב שכבר דיברנו על זה שלא אתה ולא התורה שלך תכתיבו לי מה לעשות. הלא כן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שבל יראה (הוא יסתכל עם העניים שלו) ובל ימצא (כלומר ימצאו אותו במחבואים) זה כבר נשימע יותר הגיוני מהקטע של החמץ :S חח אבל כמו שאמרתי אין לי בעיה שתישמרו..אבל אל תיכפו עליי..בעקיפין או לא בעקיפין..גם לישמור ולא לאכול חמץ..כי אין איפה לקנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה לך למשל לצום ביום כיפור ולהעביר צחוקים בערב עם החברים? קשה לך לא לאכול לחם בפסח, (במילא אתה חטוב תאכל מצות חח) , שזה כולה שבועיים? מתוך כבוד למדינה שאתה נולדת בה ? עשיתם בר מיצווה.. עליתם לתורה.. חתכו לכם תזין בלידה. למה חתכו לכם תזין בלידה ? תחשבו על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה אני יושב עם חברים ששומרים ביום כיפור מעביר צחוקים עד הבוקר, לא אוכל או שותה לידם, אם אני צמה אני הולך רגע לצד ושותה,חוזר הבייתה ואוכל... זה אל שקשה לי..אבל אני לא רואה בזה טעם....חוץ מזה..מה יעזור לילישמור בפסח ואחרי יום לאכול בשר עם חלב, לעשות זרע לבטלה וכל השטיות האלה....זה כמו הראש אשכולית (פשוט שכחתי מה הכינויי שלו חח)בפורום..שומר אבל אחרי זה מקלל את כולם..מה זה שווה? ללכת לבית כנסת ואחרי זה ללכת לזיין ילד מכות... (לא אני או אתה ..לדוגמא כל הערסים הקטנים שלובשים כיפה של נחמן מאומן והולכים לבית כנסת ואחרי זה הולכים לעשות בלאגן וללכת מכות ודקירותת...מה זה שווה?) ועוד משו, עליתי לתורה, חתכו לי ת'זין וכל זה...זה לא מבחירה..אם הייתי נולד גויי,בחיים לא הייתי חושב על זה אפילו..זה פשוט ביגלל מה שיש פה בארץ...וילד בן 13 לא יכול ממש לחשוב על דברים כאלה ולהגיד שהוא לא עולה לתורה.. |
|
![]() |
![]() |