|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ואני אחזור שוב - אנו במדינה דמוקרטית, וכמו שכולנו ראינו, אכן ביטלו את החוק המטומטם של איסור מכירת חמץ. אני מקווה שזה הצעד הראשון בדרך לביטול עוד כל מיני חוקים מטומטמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טמבל תגיד לזונה שחירבנה אותך. ואני יחזור על עצמי, זאת מדינה דתית (הזכות היחידה שלנו על המדינה הזאת היא דתית, כל חילוני שמאלני עם טיפה שכל אפילו יודע) ואם לא טוב לכם, תעופו מפה. זה שהאמאות שלכם המליטו אותכם פה לא אומר שאולי זאת המדינה הכי טובה בשבילכם.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
לך תלמד קצת היסטוריה, ותראה שהזכות שלנו על המדינה הזו היא קצת יותר מאשר סיבה דתית מזויינת, כאשר זה יקרה, תחזור ותסביר לאמא המסריחה שלך שהשריצה אותך שיש טעות בידה ושהיא פשוט לא יכולה להעביר את הטמטום הזה לשרציה. קאפיש טמבל? אגב, אני ימני ואם מישהו שאני שונא במדינה הזאת הם השמאלנים (דתיים אני לא שונא, פשוט יש לי בעיה עם פלצנים מאוסים כמוך. ואני אומר את זה כאחד שהיה דתי בעבר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יהדות זה לא דת, זה עם. אני גאה שאני שייך לעם היהודי, ואם אתה חושב שבגלל שאני לא שומר שבת אז לא מגיע לי להיות במדינה הזאת - אתה לא מבין כלום. החרדים לא ישרדו שנה בלי החילוניים, מאיפה יהיה להם כסף להאכיל 15 ילדים שלכל אחד מהם יהיו 15 ילדים רעבים וכו'? הם לא עובדים, לא משרתים בצבא ולא תורמים בכלום למדינה ורק מהווים נטל עליה. ובנוסף הם מכתיבים את החיים שלי |
|
![]() |
![]() |