|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עברתי יותר מדי בצבא :/ אני מתוסכל מהחרא הזה כבר ובאמת שנשבר לי לראות בנות שהתגייסו אחרי משתחררות.. עד מתי . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה עובד ד"א? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשיתי קורס ופסלו לי מקצוע בגלל שירד לי פרופיל ( בעייה רפואית במעיים, פרופיל 45 אחרי 8 חודשים של התרוצצות הלוך ושוב בין 3 רופאים ומיליון בדיקות ) אז כרגע יש לי קיצור שירות של 45 יום. שנה וחודשיים וחצי זה המון זמן. המון המון זמן.. כן יצא לי לעבוד בלילות הייתי בא לצבא ב7:30 חוזר הביתה ב5 הולך להתאמן וישר לעבודה מ20:00 עד 2:00 ולפעמים עד 4:00 והופ 7:30 לצבא שוב... כיף חיים בצבא ולפישר שאמר שלג'ובניקים לא מגיע כלום, אחי או שהצבא ימצא להם שימוש או שישחרר אותם משירות קאפיש? כי אם הוא לא צריך אותם שיזרוק אותם אבל אם הוא צריך שישלם כי 350 שקל בחודש זה בקושי ארוחת צהריים ליום ( מנה פלאפל בדרום ת"א עולה 10שקל, זה בערך המשכורת ליום) טוב אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה יקרה זה יביא לצמיחה כלכלית כל הכסף יוזרם חזרה לשוק חיילים יקנו מכוניות ישכרו ביתים יקנו יותר דברים בקיצור, אז זה דבר טוב הלוואי שזה יעבור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עוד חודש וחצי הן בחוץ וכבר רוקדות לי על העצבים :\ ולחשוב שבחורות של מרץ7 ישתחררו לפני מעלה לי תסעיף סבבה ? |
|
![]() |
![]() |