|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה לא יעבור בחיים, זה פשוט עולה המון כסף למדינה.
למרות שזה דבר שכבר מזמן היה צריך לעשות, החיילים היום מקבלים 10-20 שקל ליום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
צריך פשוט לבטל את הטבות המס בשנה שאחרי, את הפקדון ואת סכום הכסף שמקבלים, לייעל את המערכת ולהפוך לצבא שכירים, והופ תקציבץ.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
צבא שכירים זה מעולה, אבל לא למדינה כזו קטנה.... אגב אחלה דבר...
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אבל ככה זה שיש מלא נוכלים בכנסת שמרעילים לך את המוח שאין כסף..כי הכל הולך לכיס שלהם. לצבא יש יותר מידי כסף אז למה שלא יתנו אותו לחיילים קרביים שקורעים את התחת ומקריבים את גופם לטובת המדינה? אם כבר חוק כזה אז רק לקרביים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שהם רוצים שנחשוב שאין תקציב זאת פשוט מדינה של מושחטים!!! דוגמא: עם נגיד ניכנס 10 מיליו שקל לבניית כבישים ציבוריים אז 2הולכים לכיס ו8 לכבישים
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תחשוב שכל יום בערך מקימים תוכנית טלווזיה מפגרת שבמילא אף אחד לא רואה.. זה גם עולה להם מיליונים..אז לזה יש להם כסף ולעזור לקשישים ולניצולי שואה אין להם כסף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה גם שיש ג'ובניקים שחוזרים פעם בשבוע-שבועיים הביתה.. שלא נדבר על אלה שבקורסים ממושכים. קיצר אי אפשר פה לעשות אפליות, או שכולם או שאף אחד. בנוגע לכסף של המדינה, כן יש כסף למדינה אבל הוצאה של 4 מיליארד שקל בשנה זה לא משהו שאפשר לעבור עליו ככה סתם.. תאמין לי שאני הבנאדם האחרון שאתנגד לחוק הזה, אבל לצערי לא נראה לי שזה ריאלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
שאין להם בעיות כלכליות וסתם רוצים להעביר בית זונות להם לא מגיע..לעומת זאת לחייל קרבי שמקריב את גופו למען המדינה מגיע הרבה יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכן אני מסכים איתך שחייל קרבי צריך לקבל יותר, בגלל זה גם אם תשים לב קרבי מקבל פי 2 מחייל לא קרבי. הבעיה היא ש320 שקל לא משנה באיזה תנאים אתה חי זה לא מספיק. |
|
![]() |
![]() |