|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוקל 62 עכשיו בחיטוב. 2200 זה גם עלייה בשבילי. 2500 כבר מלוכלך מידי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחזוקה שלי היא 1800 וזה גם כי אני משקר לעצמי שאני אוכל 1800 קלוריות אני עולה קצת במסה. ציטוט:
אחרי שאתה אוכל הפחמימות הופכות לסוכרים בדם ברגע שיש סוכרים בדם האינסולין מופרש. לאינסולין יש הרבה משמעות בכל תפריט וכל דרך. אנשים עם רגישות טובה לאינסולין יהיה עדיף לשים להם יותר פחמימות בתפריט ולעדיף פחמימות על שומן כאנרגיה (אינסולין בנוסף לזה הוא גם הורמון אנאבולי). אנשים עם רגישות נמוכה לאינסולין יהיה עדיף שומן לאנרגיה מאשר פחמימות בגלל הרגישות הנמוכה הם עלולים להשמין מפחמימות. בהורדת אחוזי שומן לאינסולין יש תפקיד לא רק בקטע של כמות הפחמימות בתפריט, לאנשים עם רגישות נמוכה לאינסולין הגוף יעדיף להשתמש בשומן לאנרגיה ולא במאגרי הפחמימות. דבר זה מועיל בחיטוב שכן במנוחה הגוף יפרק אחוז יותר גבוה של שומן למען האנרגיה הבסיסית וגם בפעילות אירובית הגוף יוכל לפרק יותר שומן לאנרגיה (כי אם הוא מפרק פחמימות בסוף הן נגמרות ואז הוא מפרק אחוז יותר גבוה בהרבה של חלבונים - שריר). מקווה שהבנת , זה מאוד על רגל אחת.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למה התכוונת שרשמת היפותיאורידיזם? הכוונה אולי להיפוגנודיזם? כי פשוט חיפשתי את מה שרשמת בגוגל ולא מצאתי! תודה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
hypothyroidism זו תת פעילות של בלוטת התריס. הבלוטה מייצרת הורמון הנקרא "תירוקסין" (T4). הוא מומר בגוף לתריונין (T3) והT3 חשוב מאוד לחילוף החומרים. המחלה גורמת לכך שהבלוטה לא תייצר מספיק T4, ולכן יהיו כל מיני בעיות כמו השמנה, עייפות, וכו'. בודיבילדרים לוקחים ציטומל (T3) כדי להגדיל את קצת חילוף החומרים שלהם ולשרוף יותר קלוריות ולרדת בשומן מהר יותר.
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |