|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואי ניראה מי יותר חזק הPOWERLIFTERית הכי חזקה , או הPOWERLIFTER הכי חזק ? ![]() אז למה את אומרת שאתם יותר חזקות מאיתנו בכוח ובשרירים? ועל איזה עוד תחומים את מדברת ? אני שונא בנות פמניסטיות כמוך, ואני לא שובניסט למרות ההודעה הזאת, אני פשוט חושב שהפמניזם גורם לנשים להיות גבריות (כמוך בלאט) וגורם לגברים להיות נשיים ו"להתחבר לצד הנשי שלהם" , וזה לא טוב. נשים למטבח! ( טוב נו, או למזכירות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לסערה כזאת לא ציפיתי!
אני שמחה להכניס חיים לפורום! כל מה שאני אומרת זה שנשים לא נופלות מגבריםבהרבה תחומים בחיים. כן, הטסטוסטרון פועל לטובתכם אבל גם לנו יש את היתרונות שלנו! גם אני לא דוגלת במראה הבודיבילדינג הנשי, לכן אני עוזרת להכניס קצת יותר מודעות לבנות, שאוהבות להתאמן, שלא צריך מסה אימתנית כדי להתחרות. אפשר פשוט להיות יפה, מחוטבת, עם מראה אתלטי וחיטובים עדינים. כל המטרה כאן היתה, שבמקום להביא תמונות של פריקיות, תביאו תמונות של הנשים היפות, שמתחרות ב - figure |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ולשאלתך - זוקו -
אני בעיקר מאוכזבת מהגברים בפורום הזה! אתה דוגמא ממש טובה! אתה מתאמן בכלל או שרק כותב סתם בפורום, כדי להעביר את הזמן ולמתוח ביקורת??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם שאלה מזאת ציפי הייתה "מרת" ישראל היא קנתה נעלים היום בחנות שאני עובד בה יש שמועות היא ענקית:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
ומה הקשר אתם הבנות יותר טובות ממנו כל אחד טוב בתחום שלו כמו שבנות טובות במה שקשור ליופי ויצרתיות וגברים יותר טובים במובן הפיזי והמנהגותי זה עובדה גם אם את לא מקבלת את זה
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פעם חשבו, שגברים הם אנליטים ונשים אמוציונליות והיום רואים גם מזה וגם מזה, אז תפסיק לשלול כל גישה אחרת מזו שאתה מכיר וצא כבר ממערת הפרימיטיביות שלך ואם אמא שלך לא הכינה לך שניצלים טעימים שהיית קטן, זה לא סיבה לפרוק את זה כאן בפורום. בשביל זה יש פסיכולוג! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() hell hath no fury like a female bodybuilder scorned
![]() |
![]() |
#9 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני מתה על התגובות שלך תאר לעצמך, אייך הייתי מגיבה אם הייתי בסייקל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
שיטת מישל :דקור אותו דרך המסך ! ![]() ![]() ![]() דרך אגב נשמה ,יש תמונות שלי בזירת הגולשים ,אני אשמח לשמוע את דעתך.
![]() |
![]() |
#11 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
איפה זה זירת הגולשים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
לא לא ,בפורום זירת הגולשים ,אני אספק לך לינק וזהו: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42421 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42513 יש תמונות טובות יותר ,וטובות פחות מה שחשוב זה איך יראה בסוף החיטוב (עוד 5 שבועות כוס עומו ! )
![]() |