|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני שקראתי תגובות פה, החלטתי להוסיף קלוריות לא לעשות אירובי ולהיות בפלוס 400 עליתי סבבה אבל גם בנוזלים ושומן. עכשיו אחרי חיטוב עצבני שרפתי את הנוזלים וגם שומן ואני חטוב ומבסוט הסיבה שהלכתי על חיטוב היא כי כבר נמאס מהכבדות שהרגשתי והבטן שצברתי. אני רוצה להיות בקיץ חטוב ולא לחזור לכבדות הזו אני יעדכן נקווה לטוב....אני יאכל לפי התפריט של גיל + אירובי ונסמוך עליו בזמנו הוא אמר שאני יעלה 250 גרם שריר בחודש שאני יכול לחיות עם זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מה אתה מסטול ? אין דבר כזה לעלות במסה בלי לעלות בנוזלים ובשומן ,זה תגובה פיזיולוגית טבעית של הגוף לעובדה שאתה נמצא בפלוס קלורי משמעותי יחסית.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באמת מצטער שאני מעלה את זה אבל אני נותן דוגמא פשוט שכולנו מכירים (ואוהבים?) בסרטון ההתפתחות של סיקס פאק הוא רק עולה במשקל והוא יורד באחוז שומן עקב זה שהוא עולה נטו שריר אני לא רואה עליו נוזלים ובטח לא שומן אז כן כל אחד יש לו גנטיקה משלו וכה אני יודע וזה נכון. אבל זה אפשרי לעלות יותר שריר ופחות שומן ככה שהאחוז נשאר אותו אחוז. אני הולך לקבל בראש עכשיו בטוח אה.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |