|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מאיוש כפרה עלייך דיברתי עם גיל היום =) או קוטג' או גבינה לבנה... בלי להתנקנק :]
וכן קוטג' ובצל ושמן זית זה ליגה... אני שם זעתר לא פפריקה ;] עם גמבה בצד זה יוצא ליגת עולם פשוט אני מחפש עוד רעיונות כדי שלא ימאס לי מזה.. ( אפשר גם עם מלפפונים זה יוצא לא רע.. או עם כפית יוגורט יוצא צזיקי כזה ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חבל שאתה ככה מקשה על עצמך במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני לא מקשה יש מטרה ואני יעשה כל דבר להשיג אותה וזה כולל לאכול חרא עם כפית אני פשוט מחפש לעשות תחרא קצת פחות מסריח זה הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש אנשים שעדיין חיים בסרט שצריך ארוחה לפני שינה?
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גיל גרנות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב לאכול את 150 גר' קוטג' 0.5 אחוז + כפית שמן זית..
לדוגמה אתה יכולה להחליף את אלו במקורות אחרי השווים יחסית מבחינת הקלוריות וכמות החלבון (במידה יחסית) למה שהוא כתב לך בתפריט ... אני אתן לך דוגמאות: 125 גר קוטג 0.5 אחוז שווה ערך (פלוס מינוס) מבחינת קל' וחלבון ל: 1 ביצה, 30 גר טונה בשמן, 2פרוסות פסטרמה, פרוסת גבינה צהובה דלת שומן.... 1 כפית שמן זית שווה ל: 7 שקדים ,2 אגוזי מלך,2כף אבוקדו , כף טחינה (מוכנה) כך אתה יכול להחליף לך כל ערב מה שתרצה... מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כן אבל יש התעקשות בגלל הקזאין... ( שנמצא בגבינה )
|
![]() |
![]() |