![]() |
פתרונות יצירתיים לארוחה לפני שינה
אהלן,
אז ככה: בגדול אני כולה שבועיים במסה ומה לעשות הארוחה שלי לפני שינה חייבת לכלול 100-150ג' קוטג' 0.5%, 2 ירקות וכפית שמן זית... עד היום מה שהייתי עושה זה חותך מלפפון ובצל שם זעתר וכפית שמן זית מערבב ויוצא מן סלט מעניין כזה... יש לכם פתרונות יותר מעניינים? חשבתי על גמבה עם קוטג' שזה טעים אבל רעיונות קצת יותר טובים אולי? |
ביצים
|
ואלה אני מורעל אחי אני יאכל גם חרא אם צריך חחחח אז ככה שלא מפריע לי
אני אוכל שתי פרוסות לחם 200 גרם מעדן ירקות שמן זין וביצה שלמה ולא מפריע לי אתה יכול להשקיע על סלט ביצים נראה לי נחמד דווקא או סלט טונה אבל חייב גם קוטג' |
חביתה שש לבנים + חלמון + ירקות ושמן זית עם פרוסת לחם קל בצד.
|
ציטוט:
עדיף כבר קופסאת טונה... |
חבר'ה זה חייב להיות חצי קוטג' 0.5% לא יכול להחליף בביצים\טונה בשביל זה באתי לפורום לבקש רעיונות.. כמה מלפפון וקוטג' אפשר לאכול כל יום?
|
תחליף את השמן זית ב20-50 גר' זיתים ואז תכניס אותם גם לסלט שלך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חייב קוטג' כי אני עובד לפי תפריט שגיל הכין לי ובפירוש אסור להחליף את הארוחה האחרונה :e של לפני השינה... את כל השאר אפשר :ם
|
ציטוט:
נ.ב לפני שלושה ימים היית על 10% שומן איך פתאום 15%? |
בחיים לא הייתי על 10% O_o... אני מאז ומתמיד סביב ה14-15 ועכשיו נותן בעליה הנקיה כדי לרדת ל14 ואז לחטב ל12-13...
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל ביני לבין מישהו אחר :]? אז אתה אומר שאפשר יוגורט לפני השינה? זה מאוד יעזור... צריך עם זה שומן איכותי לא? שקדים יהיה תחליף טוב לשמן זית? |
ציטוט:
נשבע לך אני זוכר שראיתי למטה בחתימה 10% חח לא משנה נפלה עלי שפעת אולי זה השפיע עלי.. |
נראה לי 2 יוגורט 0% ביו של דנונה של ה200ג' יספיקו... ביחד עם 4-5 שקדים זה יוצא אותם הערכים...
אבל לא עדיף לאכול קוטג'? אחרי הכל זה ספיגה איטית יותר או משהו כזה.. |
לא שתיהם זה מוצרי חלב עם ספיגה איטית לא חייב רק קוטג' ממש לא
וחייב לגוון אחי אל תשאר תקוע תמיד על אותו דבר. |
אתה במאסה ואתה אוכל קוטג' 0.5%? אולי תחליף את כל הפחימות גם בירקות?
ולמה לעזאזל אתה חייב לאכול רק קוטג'? |
או קוטג' או גבינה לבנה לפני שינה בגלל הקזאין... :e קיצר עד המוות !!
דן אני עולה נקי אחושילינג אין לי פירות בתפריט אין לי אפילו קטשופ, כל דבר שמכיל מינימום סוכר אין לי בתפריט... ( בגלל זה ארוחת בוקר זה ה-דבר... דייסה קוואקר עם חצי סקופ חלבון וצימוקים.. פשוט הארוחה היחידה שטעימה ) |
גם אם תשאל את גיל אם אפשר להחליף מידי פעם במה שאמרו לך לא תיהיה לו בעייה כול עוד אלו מאכלים שיש להם אותו ערך תזונתי .
אתה יכול לאכול קוטג+בצל ירוק+פפריקה ושמן זית . |
מאיוש כפרה עלייך דיברתי עם גיל היום =) או קוטג' או גבינה לבנה... בלי להתנקנק :]
וכן קוטג' ובצל ושמן זית זה ליגה... אני שם זעתר לא פפריקה ;] עם גמבה בצד זה יוצא ליגת עולם פשוט אני מחפש עוד רעיונות כדי שלא ימאס לי מזה.. ( אפשר גם עם מלפפונים זה יוצא לא רע.. או עם כפית יוגורט יוצא צזיקי כזה ) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ