|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הדיון הזה הולך לשום מקום.
אליאב: מותר לאכול גם שוקולד בחיטוב , הכל במידה. אם אתה חושב שזה הורס , אתה פאנט במקרה הטוב ולא מבין במקרה הפחות טוב. בגדול , מה שמשנה זה רק המאזן הקלורי [תרמודינמיקה בסיסית..]. הדברים היחידים מעבר לזה שיכול להשפיע על יחס עליה שריר/שומן הם: 1. אימונים. 2. רגישות לאינסולין. אפשר לשפר רגישות לאינסולין באמצעות תזונה כזאת או אחרת , ולכן יהיה מאוד הגיוני לומר לאדם לצרוך כל מה שהוא חייב לצרוך - מספיק חלבון , אומגה 3 , ו15-30 גרם סיבים ביום ומעבר לזה שיעשה מה שבא לו - זה לא קריטי. אגב , ZAV הביא פה את דעה שגם לייל מקדונלד מצדד בה [ראה The Rapid Fatloss Handbook]. The Juggerment , התשובות שלך מעולות וח"ח על הסבלנות. אני לא רואה סיבה שתחשוב שאני או גל צריכים לענות ושהתשובות שלנו "שוות" יותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אישית גם אני חשבתי ככה שצריך לאכול תמיד 100% נקי...וסתם סבלתי....(אגב אני חושב שהמאמרים באתר אחראים לזה) ואליאב אף אחד פה לא נגדך, את המשפט שכתבת ברור שאי אפשר לשלול וזו גם בכלל לא הייתה הנקודה של הדיון הזה...תפתח קצת את הראש מחוץ לקטע של "באדיבילרים צריכים לאכול רק אוכל נקי" ....תאמין לי זה לא יזיק וכמובן שהכל ברוח טובה ![]()
![]() |