|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() גב עצום ויפה..בהחלט החלק החזק שלך
מי שלא ראה את אביב פנים מול פנים לא יכול להבין במה מדובר..הוא מפלצת מסתית וקשה לפעמים לראות את זה בתמונות..אבל כמו שראיתי אותו בטבריה בכושר הנוכחי שלו הוא הולך לתת בראש במר ישראל! בע"ה השם אחי השנה אתה לוקח מקום ראשון בעד 80! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() בפגישה גיל יסביר לך לגבי סטרואידים ואף ימכור לך אחי[/quote]
מי שאין לו משהו חכם להגיד שפשוט לא יגיב תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() שניכם מטומטמים חח
הוא לא מוכר שום סטריואידים והוא גם לא ימליץ על זה .. אתה רוצה סטריואידים ? לך לבנאדם הכי גדול במכון אצלך ותדבר איתו |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אתם לא צריכים את גילי כדי לקנות סטרואידים, הוא בעל עסק מכובד שלא ילכלך את הידיים בשביל להרוויח כמה לירות על מכירה.
לעומת זאת כל מי שמכיר שני אנשים בספורט הזה יודע איך מתי וממי להשיג - קל יותר להשיג היום חומרים מאשר להשיג חולצת אימון.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() מטורף כל הכבודדדדדד גב חייתי ביותרררר
![]() |
#46 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה שאני כן אומר שכאתה מודד אחוזי שומן זה כולל גם נוזלים...אתה לא מודד רק שומן. לכן גם אחוזי שומן משתנים מבוקר לערב בגלל הצטברות נוזלים בגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() תותח עלל!! לא רק שאני מחזיק ממך "הבנאדם הכי אינטיליגנט בפורום" אני מקווה גם להחזיק ממך "מר ישראל עד 80 ק"ג", נראה מצויין! בהצלחה בחיטוב גבר=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם מישהו יודע בערך כמה עולה התענוג? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() פשוט תתחיל לרחרח ויהיה בסדר, אמרתי לך זה ממש לא ביג דיל, תחקיר קטן של חודש ואתה כבר תוכל לעשות השוואת מחירים.
לגבי המחיר יש קשת של מחירים לגבי אינספור אופציות וחיבורים של סייקלים, זה מאוד תלוי מה כמה ואיך לוקחים. אגב, אם לא הגעת לפחות לגיל 21 אני חושב שזה יהיה מיותר לחשוב אפילו בכיוון. בהצלחה בכל מקרה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() ואו לפי כל התמונות האחרונות שלך גדלת! יפה המשך כך
![]()
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() הגב לוקח את כל המקום בתמונה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לזה אתה קורא לאטיסימוס דק.. יותר טוב היית אומר שאתה ישן בעמידה! חחח בפוזה הזאת אי אפשר להבחין בעובי של הלאטיסימוס, מה כן רואים זה את הרוחב האדיר! פשוט מצויין! ![]() ולשורה השניה אתה תקבע שזה לא 96 קילו?! איך ולמה? אתה ראית את כל שאר הגוף, ואני יכול להגיד לך שבעזרת הפוזה הזו אפשר להגיד בפה מלא 96 קילו על הבנאדם! ולשורה השלישית שלך, "תתחיל להזריק כבר למה ככה לא תגיע לשום מקום" אתה מדבר על עצמך?! כי הבנאדם כבר הגיע והראה המון הצלחה לעומת זאת אתה אחד שיושב מאחורי המסך ומאונן! חח עזוב עדיף לא להמשיך כאן.. תחשוב בהגיון פעם הבאה.. לפחות תנסה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() יא נקניק שים תמונות פרונוט
![]() |
#55 |
|
![]() תודה לכולם על התגובות, עוז יה נקניק איך בצבא?
אגב הרגע ממש חגגתי את סוף המאסה בצ'יטינג פראי - ממחר משמעת פלדה! אני חייב לציין עוד דבר, וזה שבשנים האחרונות ניהלתי יומן רישומים של אימונים והישגים ויוצא ממנו שבשיא האוף סיזן של 2006 הייתי 84 קילו, ב 2007 הגעתי ל 89, והשנה - ל 96, ככה שיש לי סיבות לאופטימיות, ואין ספק ששנה הבאה אני אחצה את רף המאה. יאלה חיטוב!
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בהצלחה בחיטוב!
אני סומך עליך חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה בחיטוב גבר,תגיד זה לא קשה לחטב מ 18%?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
אין קשה בבאדי בילדינג. 18 אחוז זה לא אחוז גבוה בכלל, בארבעה וחצי חודשים של רצינות אפשר בלי בעיה לרדת לאזור ה 5, 6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ^
היתכוונת ל16 15 %? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() איזה גב תיזהר של תקרע את הגופיה =)
תזכיר לי בן כמה אתה? את מתאמן 16 שנה תקן אותי עם אני טועה?