|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לגבי חומוס כי אני לא סובל את זה
אבל בנוגע לטחינה אמא שלי תמיד מכינה בבית משום כסוברה וטחינה גולמית בלי חומרים וחרטה אחרים .. ומה גם זה יוצא ה-ר-ב-ה יותר טעים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד אוהב את החומוס של המסעדות.
אבל כשאני אוכל מזה אז מן הסתם אני שם יותר מכפית כי אני אוכל עם זה פיתה שלמה. אז מה אתם אומרים על חומוס של מסעדה אם קצת שמן זית. מקור שומן טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חומוס של מסעדות (חומוס פול אפשר להגיד ביתי) + פיתה מחיטה מלאה או רגילה יוצר חלבון מלא
:] תגיד ד.א מוכרים במסעדות כמות מסוימת של חומוס אם מבקשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון לקנות חומוס מהמסעדה הביתה? כי אם כן אז אני יודע שבאבו גוש עושים את זה. תמיד שמישהו שאני מכיר נמצא באבו גוש אז הוא מביא לי משם חומוס.
|
![]() |
![]() |