|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחר יש צום! וזה נפל לי על יום אימון! והיום הזה ממש חשוב כי אני גם ככה מתאמן רק שלוש פעמיים בשבוע והחלוקה כזאת
ראשון: רגליים כתפים שלישי: גב יד קדמית חמישי : חזה יד אחורית... ואם אני לא יתאמן זה ידפוק אותי וגם ככה השרירים האלה בפיגור אצלי מה לעשות?! חשבתי אולי להיות ער כל הלילה לאכול טוב הרבה הרבה כל היום לישון ולקום ככה חצי שעה לפני האימון להיתאמן לסיים תאימון בסוף הצום ולאכול טונה (הצום סתם ככה לא קשה)
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל ישר לפני הצום ארוחה גדולה עם הרבה פחמימות מורכבות
ותלך לאימון כמה שיותר קרוב אחרי הארוחה סתם דוגמא אם הצום מתחיל ב6 ? (אין לי מושג .. ) תקום ותאכל ב5 וחצי... ותלך לאימון כמה שיותר בבוקר... ושיוצא הצום תשלים תחלבונים פחמימות שומנים ומה שאתה צריך (תעשה את זה לפי ההרגשה אני לא אומר לך להיות עם מחשבון ביד ולחשב חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אם אתה צם מחר אני ממליץ לך (בחום) לוותר על האימון מחר,לא יקרה כלום אם תוותר פעם אחת על אימון,בוא נגיד את זה ככה זה לא מה שיגרום לך לא להיות שוורצנגר
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תוותר על האימון, לא יקרה כלום וטוב לתת מנוחה לגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זאת לא הבעיה היחידה שלי כי גם ביום ראשון המכון סגור בגלל החג... ואחרי זה בפסח הוא יהיה גם סגור כל החג זה מתחיל להיות הרבה לוותר בכל זא לוותר ?!?!?!?
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() יודע מה,תלך,אם תרים רק 2 קילו כפיפות מרפקים ואחרי זה לא יעמוד לך אל תבוא אליי בטענות
![]()
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תצום.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצאתי פתרון מקווה שזה אפשרי מחר אני הלך לקיסר הבנתי שאימון אחד שם עולה משהו בסביבות 30 שקל נשלם על אימון אחד וזהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שאמר לך לוותר על האימון טועה!!!
הכי טוב תוותר על הצום
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות אימון אירובי אולי לאחר הצום אני לא מבין למה אתה עד כדי כך פנאטי לגבי אימונים יש לך את כל החיים להתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי וותר על האימון .. תאמין לי שלא יקרה שום דבר ! האימון הזה זה לא מה שיעשה אותך סוס
ואם זה כל כך לחוץ לך אז כמו שאמרו תאכל ממש לפני שמתחיל הצום ארוחה טובה מלאה ותילך למרות שלא נראה לי כל כך טוב |
![]() |
![]() |