|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני באופן אישי לא נהנה מסרטים עם תרגום, אם אני מוריד סרט עם תרגום אז זה בגלל שאני אראה אותו עם חברה שלי. אמירקן X ללא ספק אני לא אראה עם חברה שלי חחח ![]() בכל אופן אני רק יתן לך את המסר הסופי של הסרט: אין דבר כזה דו קיום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן ההוא שלומד את הסרט במגמת קולנוע,מעניין איזה צד של הסרט מערכת החינוך תציג לו.. בוא נגיד שאני לא אהיה מופתע "מהמסר" שיציגו לו שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בסוף הסרט, אתה רואה שדרק (אדוארד נורטון) מנסה לעזור לעצירת המלחמה בין השחורים ללבנים, וכמה דקות לאחר מכן נכנס כושי ויורה בדני אחיו של דרק. הכושי הזה באופן סימלי די מזכיר בפרצופו את הכושי שהיה בכלא עם דרק. צירוף מקרים, או שלא. נימרוד, אם אתה חושב שאני חולה, אתה חי בעולם עם חדי קרן ומלאכים מעופפים בשמיים, אם אתה חושב שהמלחמה הזאת תקשוט אתה טועה, ואני מתכוון למלחמה הקדומה ביותר, מלחמת הגזע. וזה בעיקר בגלל הגזע השחור, אותו גזע אשר מקים יחידות רק על מנת לאנוס את נשות השבט המתנגד לו, אותו גזע אשר לא מתייחס עם מוחקים בית ספר בארצנו, אותו גזע שמהלל פשע בתרבות ההיפ הופ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() רצה שמועה שרק על הראיון שלי רוצים להשעות אותי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אז בגלל שאתה לא מייצג את הדעה שלהם, הם פוגעים לך בחופש היבטוי אתה מבין? הם לא באמת רוצים חופש ביטוי, הם רוצים להיות דיקטטורים, ולהציג את זה כאילו הם נותנים חופש ביטוי. החופש ביטוי בא לשרת רק את האינטרסים שלהם,ברגע שפגעת באינטרס שלהם ובהשקפת עולם שלהם, הם יהפכו פתאום מליברלים לדיקטטורים,כמו בג"ץ למשל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|