|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אם הוא היה בשבט הוא כבר היה קורט בריתות על ימין ועל שמאל
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() יש לכרות ברית כמו יעל כפרה עליה ויש לצאת חארות ולהעליב אנשים כמו מרינה ונעמה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא שופט אבל איך היא יכלה לעזוב תינוק שרק נולד ואבא במצב הזה וללכת לקריביים לתוכנית טלווזיה.. לא מצליח להבין..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ויש לזיין את כולם ולבוא לגמר חח
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו חזרתי מהחדר כושר שלי היה שם אירוע לפורים והיה כזה "הישרדות" של ההולמס פלייס אם משימות ופרסים ומולי גם היה שם היה נחמד לאלה בן אדם 10 לא משתחצן מדבר לעניין לא משחק אותה סלב כמו מרינה ודן פשוט בן אדם אחלה אין מה להגיד.
דיברתי איתו קצת בצד חח שאלתי אותו קצת שאלות על המשחק אבל כמו שכולם יודעים אין ממש אפשרות להשיג תשובות הדבר היחדי שהוא אמר שהגמר זה כמו שכולם חושבים ככה יהיה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא היה לי זמן להסתכל היה אימון חזה אחורית כתפים חח ועינת כל הזמן צעקה במיקרופון המפגרת הזאת איזה מציק זה היה דרך אגב יש למולי אחלה יד... סתם ליכלכתם עליו פה בפורום , הייתי נותן לו אפילו יד 40 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
40?!@ בחיים לא 36 בכיף וסתם שאלתי אותו אם הוא מתאמן הוא אמר לי שהוא רוצה לחזור עכשיו כי היה לו תאונה אם האופנוע ועכשיו הוא החלים וסתם דיברנו כל מיני שטיות היה סבבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להבין, אתה רואה איך היא בתוכנית היא הבנאדם הכי ז-ב-ל שראיתי בחיים שלי. היא כל כך צבועה וסוציומטית. אנשים פשוט לא רואים את זה, היא הדמות שאני הכי שונא בתוכנית
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |