|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ינעל העולם איזה תחרות כיפית....!
קודם כל כבוד לארטיום התותח שבא איתנו ובידר אותי כל היום ,אני חולה עליך אח קטן רוסי ומגניב שלי ! לפני שנכנס לתחרות אני רוצה לחלק מחמאות ראויות לחלוטין לכמה אנשים. גיל גרנות :אתה שפל,אתה נקניק ,אבל אני חולה עליך !היום היו צחוקים שלא היו הרבה הרבה זמן ! אביב עומר : שיחזור של הסטרפטיז שירותים מאוגוסט ! חח רק שהפעם אני עם ריבועים בבטן חחח גדלת בטירוף אחי ,אתה בדרך הנכונה ,רק לחטב לחטב ! לתחרות עצמה: מקום ראשון הלך למישל טרוני ,היה גדול ,היה יחסית חטוב ,וזאת תחרות פיתוח גוף והמאסה היא שיקול עיקרי פה ,אין מה לעשות ,זה הספורט. כל הכבוד על המקום הראשון ! מקום שני היה אור ביטון ,והוא היה מבחינת חיטוב ברמה אחרת מעל כל התחרות הזאת ,יכולת להכניס מטבעות של שקל בין הריבועים שלו בבטן ! הרגליים שלו השתפרה ,אבל הגב עדיין חלש ודורש שיפור משמעותי ,אני בטוח ומשוכנע באלף אחוז שאתה תשתפר ותתקדם ותהיה אחד החזקים בארץ ,כי מעטים החבר'ה פה שיכולים להתחטב ולהתייבש כמוך ,אני אוהב אותך מאוד אחי ,ואני גאה בך ,נתת הופעה של מלך ,וקיבלת את המקום השני בכבוד ,למרות שזה לא קל כשאתה מגיע כל כך טוב עדיין להפסיד ...כל הכבוד ,כל הכבוד ושוב פעם כל הכבוד ! עוד מתחרה שהתבלט בעייני היה אוסמא דגש ,מתחרה צעיר שלקח שני בנוער של נאבא ,יש לו מבנה טוב ,ופול מאסל מעולה ,רק צריך להתחדד ולהוסיף מסה ,אבל הפוטנציאל של הילד הזה בשמיים! מעבר לכך היו הופעות אורח של מאור זרדז ועמית "בר כוח" ספיר , מאור כיום הוא הבאדיבילדר הכי טוב בארץ ,אין אפס ,הוא ללא ספק מ-ו-ש-ל-ם ...מסיבי ,זרועות מפוצצות,גב ברמה הכי גבוהה שיש ,רגליים ברמה עולמית (ואני רציני לחלוטין !) וחזה פסיכי ,אין פוזה שהוא נראה בה רע ,באמת מתקדם בקצב מסחרחר , כל הכבוד מאור !! עמית ספיר הוא המתחרה הכי חזק שיש למאור היום בארץ,הוא הישתפר המון ,וpound For Pound עם המסה שיש לו על הגובה שלו ,הוא הולך חזק חזק עם מאור ראש בראש ,רגליים מעולות ,הרגל האחורית הכי טובה בארץ יד אחורית בין הטובות שיש פה ,חסר לו עוד קצת מסה כוללת והוא יהיה הכי איכותי בארץ ,הבחורצ'יק מתחרה עוד 9 שבועות באליפות אירופה בספרד,ושיהיה לו הרבה בהצלחה ,עשינו איתו ראיון וידאו והיה מצחיק לגמרי תחרות מצויינת! תמונות יעלו עוד הלילה .
__________________
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מסכים איתך בהרבה דברים אחי, אבל לא בזה שהיתה "תחרות מצוינת".
תחרות עם שישה מתחרים (ובערך חמישים איש בקהל), שרובם מגיעים לגמרי לא מוכנים - לא יכולה להיות תחרות מצוינת. תחרות מצוינת זו התחרות שאלי הרים השנה במר ישראל של נאבא, כשרק בקטגוריה של ה 75 היו עשרה מתחרים - כשעאדל המעולה הלך ראש בראש עם חוסאם, כשיוני הפגיז מול אלי כושי, כשהיתה רמה טובה בפיטנס נשים, בפיטנס גברים, ואפילו במאסטרים, כשאנשים ירדו מהבמה עם כסף מזומן ולא עם הזין ביד - זו תחרות מצוינת.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
התחרות הייתה מצויינת מההסתכלות האישית שלי ,לא בהתרחשות כללית ,אתה צודק במה שאתה אומר ,אבל ביחס לתחרות איזורית ,היה מגניב לאללה
__________________
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ורק לפרוטוקול, השם המלא שלו זה אלי אלפרוד*
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |