ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-03-08, 01:58   #1
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m4a1
קודם כל תרגע אחי, פשוט תבין גם אני חושב שהוא ממש לא בסדר במיוחד עכשיו שראיתי את התוכנית.
במקרה הבת שלו היא ידידה ממש טובה שלי והיא כזאת ילדה מקסימה והיא ממש בהלם מהכתבה הזאת אז לפני שאתה קופץ למסקנות ואיומים תחשוב על זה. גם אני מאוד נבהלתי מהכתבה אבל תחשוב שיפול עליך כזאת צרה בבום אחד.
סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 02:03   #2
m4a1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר
כן אחי גם מאז שאני הייתי קטן ממש הייתי מאוהב בכלב שלי אז תבין אני אכלתי עם הבנאדם הזה ארוחת ערב.. וקשה לי להודות אבל הוא באמת חולה. אבל תחשוב שעל מישו קרוב אלייך היה נופל משו כזה זה פשוט בלתי נתפס.. חוץ מזה שזה לא בהוראה ישירה שלו זה קשור לעירייה ועוד דברים. ד"א ממתי קאי גרין טוען שהוא טבעי??
m4a1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 02:06   #3
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m4a1
כן אחי גם מאז שאני הייתי קטן ממש הייתי מאוהב בכלב שלי אז תבין אני אכלתי עם הבנאדם הזה ארוחת ערב.. וקשה לי להודות אבל הוא באמת חולה. אבל תחשוב שעל מישו קרוב אלייך היה נופל משו כזה זה פשוט בלתי נתפס.. חוץ מזה שזה לא בהוראה ישירה שלו זה קשור לעירייה ועוד דברים. ד"א ממתי קאי גרין טוען שהוא טבעי??
הו הווווווווווווווווווווו ממתי לא!
אני יעלה לך מחר את הלינק שהוא מזיין בשכל על זה באיזה אתר שצילמו אותו!
הוא תותח אבל משהו אצל הבן אדם הזה בראש באמת דפוק!

ונו אחי אם הוא חולה "צריך להרדים אותו" לא?אנשים חולים כמוהו צריכים להיות או במוסד או בבית סוהר או אם זה תלויי בי?בתוך שקית שחורה בקרקעית נחל הירקון.
אם מישהו שהוא קרוב שלי היה מתנהג ככה הייתי מתבייש!
אבל הייתי מבין את חומרת העונש שהוא יקבל,יש לי מישהו שהוא מהמשפחה היותר רחוקה שלי שיושב בכלא בגלל שהוא רצח את אשתו,אני יכול להגיד לך שהמשפחה שלו(הורים ואחים מתביישים ועדין אוהבים אותו,אבל חושבים שהוא צריך לשלם על זה)
ישן 15-03-08, 02:24   #4
m4a1
חבר פעיל

ציטוט:
הו הווווווווווווווווווווו ממתי לא!
אני יעלה לך מחר את הלינק שהוא מזיין בשכל על זה באיזה אתר שצילמו אותו!
הוא תותח אבל משהו אצל הבן אדם הזה בראש באמת דפוק!

ונו אחי אם הוא חולה "צריך להרדים אותו" לא?אנשים חולים כמוהו צריכים להיות או במוסד או בבית סוהר או אם זה תלויי בי?בתוך שקית שחורה בקרקעית נחל הירקון.
אם מישהו שהוא קרוב שלי היה מתנהג ככה הייתי מתבייש!
אבל הייתי מבין את חומרת העונש שהוא יקבל,יש לי מישהו שהוא מהמשפחה היותר רחוקה שלי שיושב בכלא בגלל שהוא רצח את אשתו,אני יכול להגיד לך שהמשפחה שלו(הורים ואחים מתביישים ועדין אוהבים אותו,אבל חושבים שהוא צריך לשלם על זה)
טוב עזוב אני לא אדבר על זה יותר.. וקאי גרין כנראה סתם טמבל חחח דווקא רציתי שיצליח באיירון מאן והוא הגיע ונראה בן :):):):).. הסרטון הזה שהביאו עליו ועל התנאים שהוא חיי בהם באמת מעורר השראה אצל החבוב חח
m4a1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 02:29   #5
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m4a1
טוב עזוב אני לא אדבר על זה יותר.. וקאי גרין כנראה סתם טמבל חחח דווקא רציתי שיצליח באיירון מאן והוא הגיע ונראה בן זונה.. הסרטון הזה שהביאו עליו ועל התנאים שהוא חיי בהם באמת מעורר השראה אצל החבוב חח
מעורר השראה חבל על הזמן אחי!
אבל בנינו?ניראה לי כמו הצגה אם כל הכבוד!
לא מבין איך אם כל הצילומים שלו,והוא עושה ה-מ-ו-ן!הוא לא מקבל מזה כסף בישביל לקנות דירה הגונה לא אמרתי וילה כמו של קטלר או קולמן אבל בית בשכונה יותר נורמלית ותנאים טיפה יותר טובים ממה שהוא חי שם.
ישן 15-03-08, 09:52   #6
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
מעורר השראה חבל על הזמן אחי!
אבל בנינו?ניראה לי כמו הצגה אם כל הכבוד!
לא מבין איך אם כל הצילומים שלו,והוא עושה ה-מ-ו-ן!הוא לא מקבל מזה כסף בישביל לקנות דירה הגונה לא אמרתי וילה כמו של קטלר או קולמן אבל בית בשכונה יותר נורמלית ותנאים טיפה יותר טובים ממה שהוא חי שם.
הכסף שמקבלים על צילומים הוא זעום ומגזינים מסויימים אפילו לא משלמים על זה.
הכסף המשמעותי בא מספונסרים ,או עסקים שמעבר לבודיבילדינג
קאטלר עוסק בנדל"ן פרט לפיתוח גוף,וזאת רק דוגמא אחת.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 11:14   #7
maorstyle
חבר פעיל

מה ניסגר החברה פה ביקרו תבן :):):):) הזה?
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה