|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=-nJZgO5PyFs וקח בחשבון שהוא 1.90+ רואים פה מינימום 44
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חח מצחיקים פה האנשים עלק 41 מה יש לא יד כמעט כמו שלי?חחחחח(שלי יותר קטנה קצת )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתכל איך רנדי נראה עכשיו ![]() ואני לא מבין למה אתה חושבים שבגלל שאורטון בwwe לא יכולה להיות לכל בנאדם יד יותר גדולה משלו ?... הוא בסה"כ עוד בנאדם כמוכם.. זה לא שהוא איזה משהו מיוחד .
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני חושב שכן. TANK ABBOT שכחנו מי אתה פשוט כולנו שחיפים ואתה ענק אתה יכול להעלות תמונה כדי שנראה עד כמה אתה טנק ? עידן לא שחיף ולא כלום ועשה שינוי בסדר גמור אם היית רואה תמונות שלו לפני היית מבין עד כמה השינוי שלו מעולה ועוד כמה חודשים תיהיה בטוח ששחיף לא תוכל לקרוא לו. גם אני לא הייתי נותן לבטיסטה מעל 50 לדעתי לא נראה לי בכלל... היד של סינה רצחנית לדעתי באמת גנטיקה מטורפת ביד! נ.ב טריפל אייצ' 55 ?! חח אתה מצחיק אחי באמת שמצחיק אני שם כסף שאין לו היקף 55 שתראה יד בוגדל 55 תגיד דבר כזה.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כלום אחי....
![]() |