|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר, מה אתה ממליץ כבר להוסיף לתפריט הזה? ביחס לאדם שיש לו Bmr 2000..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עושה אירובי או לא ? הולך הרבה או לא ? כי זה חשוב להוסיף ל-BMR אם ה-BMR אחרי הכל הוא 2000 אז 1500-600 קלוריות לדעתי... תוסיף עוד קצת חזה עוף תוסיף איזה פרי ושומן איכותי כמו שקדים אגוזי מלך או משהו.....
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה לא אכיל הדבר הזה באמת שלא.. ובהצלחה לך אחי 2 וחצי לחודש וחצי אם אתה סופר את זה ביחד עם הנוזלים לבד זה לא כל כך נקי . אבל אולי בגלל הגרעון הגדול לדעתי בישבילך שאתה רוצה מאוד נקי תעלה 1.5 בחודש בסך הכל וזה יהיה מצוין |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
נקי בחודש זה קילו עד קילו וחצי.... אני בחודש ורבע ככה עליתי מ-71.2 ל-75.2 כלומר 4 קילו.... תחשוב על זה שפתאום העמסתי פחמימות תחשוב על זה שנשקלתי יבש ממש שהייתי 71.2 ואני ממש עשיתי מין ייבוש זאת אומרת כמה ימים לפני הורדתי את כמות המים וביום האחרון לא שתיתי ולא אכלתי עד השקילה בנוסף לכך אני משתמש בקריאטין ו-4 קילו בחודש ורבע זה משהו כמו 3.2 אם אני לא טועה לחודש כלומר תחשב נוזלים נגיד שהנוזלים זה שתי קילו למרות שאני מאמין שזה יותר זאת אומרת שעשיתי עלייה של 1.2 לחודש וגם אם הנוזלים פחות משתי קילו והם קילו וחצי מה שממש לא נראה לי בגלל הקריאטין והמעבר והייבוש והכל אז גם אז זה עלייה של 1.7.... חישבתי כבר את הכל :] אז ככה שביינתים העלייה מאוד נקייה ואני מרוצה ממנה... לגבי הקוטג האמת הוא לאכילה אני עוד לא הבנתי למה אנשים מתלוננים לגביו יש לו ערכים אדירים לדעתי טעם בסדר גמור קשה לאכול אותו שהוא קר אבל ברגיל הוא טעים לדעתי הייתי אוכל אותו כל בוקר כמעט במשך חודשיים. לגבי השקדים חבר כן לאכול שקדים פשוט אתה יודע השקדים ששמים בפיצוחים... הייתי ממליץ לך על אגוזי מלך יותר טעים לדעתי... בכל מקרה פשוט תבדוק באתרים שיש מחשבוני תזונה כמה זה נגיד 20 גרם אגוזי מלך ואז תדע אם זה טוב או לא לתפריט בסהכ לבסוף הכל מסתכם בקלוריות לאחר מכן תקח נגיד 5 אגוזי מלך ותשקול אותם ותדע כמה זה. תהנה. :]
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() עדכון !
היום היה שקילה קמתי בבוקר אחרי 9 שעות שינה הכי טובות בחיים שלי :} נשקלתי ! 75.5 מאוד מאוד שמח זה עלייה נקייה ובסדר גמור 300 גרם לשבוע ביינתים הכל מתקדם מצווין חלק מהעור מתחיל להסתדר המון אומרים לי שגדלתי וניהיה יותר מאסה בקיצור שמח ! גם היה היום אימון בטן ואירובי היה פצצה :] יש תבנית של קוביות האמת העור מסתיר ימח שמו !
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כי המקסימום שריר שאפשר לעלות הוא 500 גרם! אז תעשה חשבון בעצמך |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לא יודע אחי לדעתי עלייה של קילו עד קילו וחצי היא נקייה גם אם לא ביינתים אני עולה מצווין ויהיה מה שיהיה ! חולה עליך רון יסטלן !
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובדקתי שוב באופן מדויק, הBMR הוא 2090. תגיד, לאוכל את השקדים ככה טבעי? איך אני יודע כמה כמות אני צריך לאכול?(כמה שקדים ז"א) |
|
![]() |
![]() |