|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש4 האנשים שאני ממש שונא הם אחמד טיבי טלי פחימה הקוף הגמד האיראני שחכת מה שמו אחמדניגאד נראה לי ונסראללה ההומו אלה אנשים שהייתי זורק למדורה בלג בעומר אחרי ששמתי אותם בתוך כלוב עם מליוון נחשים מליון עקרבים ומליון כול החיות המסריחות האלה שעוקצות ואחרי שהייתי חותך להם תרגליים והורג להם את כול המשפחה שלהם מול העיניים ועוד מלא דברים
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() האויב האמיתי של ישראל זה השמאל הקיצוני הפשיסטי הנאצי!!!!להפציץ ולחסל אותם קודם,אחרי זה לטפל בחמאס בג'יהאד האיסלמי ובטרור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מאמין שאתם משקיעים כל כך הרבה אנרגיות בבחורה הזו
היא ממש ממש לא שווה את זה . אנחנו לא צריכים להתייחס אליה בכלל כי זה מה שהיא מחפשת. תנו למי שצריך לטפל בה (ויש כאלה והם עושים את מלאכתם - תאמינו לי) לטפל. לא צריך לתת לה שום חשיפה ושום התייחסות. ככה פשוט משרתים את מטרותיה את האנרגיות שאתם משקיעים בה תשקיעו בחדר כושר .... גלעד רק לידעתך: שמאל זה הדבר הכי רחוק מפאשיזם ונאציזם. שתי התורות האלו הן ימניות קיצוניות. |
![]() |
![]() |