|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אתם חבורה של אנשים מגעילים שלא יודעת לפרגן בגרוש. יש אנשים שלא מעוניינים בבודיבילדינג וסה"כ להשאר בכושר ולהראות יותר טוב זו גם הסיבה שרוב האנשים מתחיל בספורט הזה. ההתנהגות והתגובות שנתתם בפוסט הזה פשוט דוחה אותי וגורמת לי לא לרצות לכתוב לכם יותר. אנשים גם אם הם לא נראים כמו מתחרים זה לא אומר שהם לא עבדו קשה והזיעו בשביל התוצאות שלהם. ואליאב, סייג לחוכמה שתיקה.
![]() כולנו התחלנו ממשהו וגם אני התחלתי בדיוק כמו התמונה של יוני בלפני אם לא יותר שמן ממנו. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() טוב הפעם באמת שזה לא היה במקום כל תגובות פה!אתם צריכים להבין אנשים שלא כל אחד שבא ליעוץ תזונה אצל גיל בא במטרה כדי להראות כמו מאור או ליבנה,יש אנשים שפשוט מאוד רוצים לעשות קצת דיאטה ויש כאלה שקוביות עושה להם את זה ואם כל הכבוד שזה לא מענין אותכם, אתם צריכים לכבד את המאמץ והעבודה שהם השקיעו ולפרגן! אני אישית חושב ששלומיק עשה שינויי מאוד יפה וכל הכבוד לו על המאמץ חיטוב כזה זאת לא עבודה קלה בכלל בכל אופן אני מקבל מהכוח רצון שלו מוטיבציה ואני חושב שאתם צריכים לכבד את השינויי הזה ולא להגיב בטיפשות!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מילה זהב ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההתנהגות שלכם מתאימה לחבורת בנות 16 שרק מרכלות ולא יודעות לפרגן אחת לשנייה.. אם אתם גברים אתם צריכים לפרגן אחד לשני ולא לתקוף כל הזמן ולרדת על אנשים שלא חושבים כמוכם.. זה כלל לחיים ואתם עוד תלמדו..חלקכם לא קיבלו אפילו צו ראשון...אבל חכו תתגייסו וכבר יזיינו לכם תתחת שחיפים עם יותר פז"מ משלכם.. מתן 16 ..האוגר שהיה לי בכיתה ג ' שקל יותר ממך... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצר גבר לך תחפש.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |