|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() סוכר ענבים לא נכלל, סוכר ענבים זה גלוקוז.
מלטיטול זה רב-כהל, יש לו ערך קלורי כמעט כמו של פחמימה אבל אי אפשר למלא איתו גליקוגן, לכן לא מומלץ בהעמסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז בהעמסת פחמימות כדאי לי להחליף את הבננות והתמרים בסוכר ענבים?
וסתם עוד שאלה שלא קשורה, פשוט אני לא רוצה לפתוח על זה פוסט. במידה ותמרים נשמרים במקפיא, לכמה זמן הם טובים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אם בא לי לסטות טיפה וליפול על משהו מתוק בהעמסה (למנטליות) אז מה עדיף שהצ'יט הזה יכיל? סוכר (עוגת שרוול דלת שומן) או מלטיטול (עוגה של מרמולייט שהיא גם דלת שומן אך ללא סוכר) ?
|
![]() |
![]() |