|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אתה אומר שהמצב של השקע שלך הוא בערך כמו שלי? :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי גם יש שקע, רק שאצלי הוא במרכז החזה ויותר עמוק,
אז המצב שלך עוד בסדר.. בתאכלס, זה לא כזה הפריע לי כשהתאמנתי- החזה רק נראה יותר טוב בזמן שהתאמנתי.. תסתכל על זה כאילו יש לך חתיכת הפרדה בשריר החזה חחח.. לצערי, שקע בבית החזה, וגובה כמו שלי(1.93) הם תסמינים למחלת "מרפן" - חצי שנה לא התאמנתי בגלל חשש לחרא הזה ובסוף לשמחתי התברר שאין לי.. עכשיו אני בהתלבטויות אם לחזור להתאמן או לא--גם ככה עוד 4 חודשים אני מתגייס(נכון לכרגע). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח איך פתאום לכל הפורום יש את זה? כנראה אתם מדמיינים או משהו כזה... גם אני קראתי בעבר חומר וגם הלכתי לרופא, הוא אמר לי שאפשרי לעשות ניתוח אבל במקרה שלי ממש לא נחוץ. מה שאני יכול להגיד לך על הניתוח הזה, זה שמכניסים לך סליקון ביחד עם מוט שאחרי זה מה מורידים אותו. כשאתה מסיים את הניתוח יש לך עוד דרך ארוכה, אתה צריך להיות במעקב צמוד למשך שנתיים, שחיות שבועיות, פיזותרפיה בקיצור ברדק שלם שלא כל כך שווה לעבור אותו במיוחד לא במקרה שלך. דרך אגב, חזה סנלדרים יכול להיבצר על התפתחות הגוף בגיל ההתבגרות או שנולדים איתו (המקרה שלי). דבר זה הוא אחד ל1000 אנשים, ככה שמאוד לא סביר שלפתאום חצי מהפורום יש את זה. |
|
![]() |
![]() |