ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-03-08, 23:35   #1
TheGift
חבר פעיל

אם כבר כדורגל אז ביורו, מי שלא שם כסף על ספרד פשוט פרייאר. אני לא זוכר שנה שהשחקנים (ודגש על שחקנים, כי הנה שוב ספרד עושה בושות באירופה) הספרדיים היו כ"כ דומיננטים !

קסייאס, פויול, סרחיו ראמוס, טורס, אינייסטה, צ'אבי, ססק, דויד ויאה, דויד סילבה, חואקין, בוז'ן, ראול וגוטי (אולי..) והרשימה עוד ארוכה...

פשוט נבחרת מפחידה!!

רקובה, עוד מעט תגיד לי שאינטר יותר איכותית?? פחחח תסתכל לרגע על השחקנים של ברצלונה, גם בלי רונלדיניו והנרי הגמורים הם יותר טובים ממכם!!
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:37   #2
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
אם כבר כדורגל אז ביורו, מי שלא שם כסף על ספרד פשוט פרייאר. אני לא זוכר שנה שהשחקנים (ודגש על שחקנים, כי הנה שוב ספרד עושה בושות באירופה) הספרדיים היו כ"כ דומיננטים !

קסייאס, פויול, סרחיו ראמוס, טורס, אינייסטה, צ'אבי, ססק, דויד ויאה, דויד סילבה, חואקין, בוז'ן, ראול וגוטי (אולי..) והרשימה עוד ארוכה...

פשוט נבחרת מפחידה!!
ספרד כרגיל נופלים ברגע האמת בטורנירים ויפלו שוב,אני מהמר על פורטוגל שעם השנים מראים שיפור מגמתי
ישן 05-03-08, 23:38   #3
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
רקובה, עוד מעט תגיד לי שאינטר יותר איכותית?? פחחח תסתכל לרגע על השחקנים של ברצלונה, גם בלי רונלדיניו והנרי הגמורים הם יותר טובים ממכם!!
מה אתה מצפה שאני יענה? אני לא אנסה אפילו. התגובה שלך היא תגובה טיפוסית לכל ילדי ה-"רונאלדיניוווווווו שולתתתתתת!!!!!!1111".
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:45   #4
TheGift
חבר פעיל

טוב, רקובה.

אמינם פאן, צודק אחי, פורטוגל באמת אחת הטובות בעולם ולא רק באירופה. הבעיה היחידה שלהם היא שחסר להם חלוץ חוד איכותי. הוגו אלמיידה ופאולטה שחקנים בינונים לגמרי. גם באמצע יש להם קצת בעיות, כי טאיגו, דקו ומאניש ממש לא נמצאים בשיאם, אבל עדיין נבחרת סופר חזקה

אינטר קבוצה איכותית מאד, אבל פחות טובה מברצלונה. חוץ מזה אני לא סובל אותם, ומטרצי שחקן מסריח.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:57   #5
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
אינטר קבוצה איכותית מאד, אבל פחות טובה מברצלונה.
אינטר הקבוצה הטובה ביותר באירופה. אני עייף עכשיו ואין לי כוח לפרט, אבל אם תרצה מחר אני אפרט לך למה בדיוק אינטר היא הקבוצה הטובה ביותר באירופה.
ישן 05-03-08, 23:59   #6
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אינטר הקבוצה הטובה ביותר באירופה. אני עייף עכשיו ואין לי כוח לפרט, אבל אם תרצה מחר אני אפרט לך למה בדיוק אינטר היא הקבוצה הטובה ביותר באירופה.
לא חושב! אם היא נכשלה באנפילד בצורה כזו אז לא מגיע לה תתואר הזה-ומי שמנצח את מילאן 2-0 בחוץ ראוי לזה.
ישן 06-03-08, 00:05   #7
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
לא חושב! אם היא נכשלה באנפילד בצורה כזו אז לא מגיע לה תתואר הזה-ומי שמנצח את מילאן 2-0 בחוץ ראוי לזה.
אה, הבנתי. ע"פ משחק אחד גרוע (מאוד) אינטר לא ראויה לזכות בתואר? איזו אבחנה דקה, מה אני אגיד לך. לפני שכתבת את מה שכתבת, טרחת לברר מה הלך באינטר? מה שלום מכת הפציעות שפקדה את הקבוצה?

אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך.

פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך.
ישן 06-03-08, 00:11   #8
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
אה, הבנתי. ע"פ משחק אחד גרוע (מאוד) אינטר לא ראויה לזכות בתואר? איזו אבחנה דקה, מה אני אגיד לך. לפני שכתבת את מה שכתבת, טרחת לברר מה הלך באינטר? מה שלום מכת הפציעות שפקדה את הקבוצה?

אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך.

פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך.
קבוצה נמדדת ברגעים כאלו וכן על פי משחק אחד אפשר לקבוע,גמר זה משחק אחד גם אז לא נקבע על פי זה.אבל אולי אני אשנה את דעתי אחרי הגומלין בסן סירו ואבוא ואתנצל זה מה שיפה שהכל נזיל.
ישן 06-03-08, 00:02   #9
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
בגלל דוד סואזו.

אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה.

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-03-08, 00:04   #10
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
בגלל דוד סואזו.

אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה.
מבחינת איכות כדורגל כן אין ספק.ארסנל גם מראה איכיות מדהימות כשהיא רוצה אם היא לוקחת אליפות ואת הצ'מפיונס אין עוררין לגבי מי הטובה אבל זה עוד מוקדם יהיו עוד דרמות!!!!!
ישן 06-03-08, 00:06   #11
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
בגלל דוד סואזו.

זו אך ורק דעתך גבר
תגובה