|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר כדורגל אז ביורו, מי שלא שם כסף על ספרד פשוט פרייאר. אני לא זוכר שנה שהשחקנים (ודגש על שחקנים, כי הנה שוב ספרד עושה בושות באירופה) הספרדיים היו כ"כ דומיננטים !
קסייאס, פויול, סרחיו ראמוס, טורס, אינייסטה, צ'אבי, ססק, דויד ויאה, דויד סילבה, חואקין, בוז'ן, ראול וגוטי (אולי..) והרשימה עוד ארוכה... פשוט נבחרת מפחידה!! רקובה, עוד מעט תגיד לי שאינטר יותר איכותית?? פחחח תסתכל לרגע על השחקנים של ברצלונה, גם בלי רונלדיניו והנרי הגמורים הם יותר טובים ממכם!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, רקובה.
![]() אמינם פאן, צודק אחי, פורטוגל באמת אחת הטובות בעולם ולא רק באירופה. הבעיה היחידה שלהם היא שחסר להם חלוץ חוד איכותי. הוגו אלמיידה ופאולטה שחקנים בינונים לגמרי. גם באמצע יש להם קצת בעיות, כי טאיגו, דקו ומאניש ממש לא נמצאים בשיאם, אבל עדיין נבחרת סופר חזקה אינטר קבוצה איכותית מאד, אבל פחות טובה מברצלונה. חוץ מזה אני לא סובל אותם, ומטרצי שחקן מסריח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך. פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה.
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned