|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואיזה אשכול הרסתי? שכולם נכנסו בsave us~~? זה לא לדכא, זה פשוט להיות בן אדם, כולכם התנהגתם כמו קקות ואתה לא יכול להגיד שלא.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזור לאותו אשקול ותיראה איך אני הגבתי ואז תגיד כולכם אני מדבר בכללי אתה פשוט מדכא ! כמו אנטון דכאוני לא יודע ל מה יש לך את האופי המבאס הזה! חאלס בדיוק כמו שארבל בא ניכנס לפורום סוף סוף תיגמר האנרכיה פה תאכלס זה עד כדי כך מפריע לך ? בוא תראה לי תגובה שלי שלא היתיחסתי בכבוד למישהו פה אפילו שדיברו אלי לא יפה והיתעלמתי
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איתן אחד המישתמשים האיכותים פה בפורום... אתה יודע כמה מאמרים הוא היה מתרגם ומביא לפה? כמה הוא עזר לאנשים?? מה אתה מזיין ת'שכל? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מצפה מכלום מחסר כבוד שכמותך
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שיסים זיין הוא בסוף ימצא את המקום שלו שיעשו לי טובה כולם פה עשו פדיחות בהתחלה שיתאמנו זה לא משנה אפילו אני פעם רציתי ריבועים כמו של מייקל לואיס אני שם זיין על מישהו פה? או שכמו הילדון הזה לוגאוט בא ופותח עלי את הפה המגעיל שלו ומדבר אלי בצורה מגיעלה למה מי הוא אני שם זיין על מטומטמים כאלה? אתה חושב ? אם הילדון הזה היה רואה אותי הוא לא היה פותח מילה אחת את פה שלו יש פה מין אחווה בפורום הזה של כל מיני חנפנים וכן לדעתי אתה אחד מהם אני לא ישקר לך אני אומר לך בפנים(כמה שאפשר בפנים ) את מה שאני חושב עליך זה הכל מצידי תישנא אותי הכל אין לי בעיה לפחות דבר אחד טוב אני יכול להגיד עליך שאתה מדבר איתי למרות שאני לא בדיוק טיפוס שיודע לדבר יפה ומכבד אותי ואני מעריך אותך על זה
![]() |