|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי בגלל השביתה אני עכשיו י"ב מאז שניגמרה השביתה אני בכלל לא בעיניינים של הלימודים וגם כן המורים אצלנו עושים טובה ומחפפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תמיד תוכל למצוא דוגמאות של אנשים שהצליחו בחיים ללא בגרויות וגם ללא לימודים אקדמאים
אבל זה יוצא דופן . וככל שהזמן עובר קשה להצליח ללא לימודים תעודת בגרות זה הבסיס נכון שאפשר להשלים. אבל השאלה למה להשלים אחרי הצבא ולבזבז הרבה כסף והרבה זמן ישנן שתי אפשרויות אחת שתיקח את עצמך בידיים ותתחיל ללמוד. בלי פינוקים ובלי בכיות.... תעשה סדר יום (כי לדעתי פשוט אין לך דבר כזה היום. וכשאין סדר יום אז לא רק הלימודים נדפקים גם האימונים שלך ידפקו) עדיין לא מאוחר להוציא בגרות מלאה (גם אם קיבלת ציון לא טוב בבחינת הבגרות, ציון המגן נשאר איתך עד שאתה מסיים יב אז כדאי לנצל אותו , כי הוא טוב, ולגשת לתיקון) האפשרות השניה שהיא פחות טובה: תחליט שאתה מסמן לך מספר מטרות בבחינות הבגרות. לא ניגש לכולן אבל למה שאתה כן ניגש אתה עושה טוב, ואז יהיה לך פחות להשלים (תבזבז כסף וזמן אבל פחות ). קח לך איזה חבר/ה שידרבנו אותך. ותאמין לי ברגע שתתחיל לארגן את עצמך הכל יבוא... אל תוותר אם תתחיל לוותר לעצמך בגיל כזה מה יהיה בעתיד? שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עושה רושם של בן אדם עם חוכמת חיים
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי לימודים מיבחנתי היו ביזבוז זמן טוטאלי אם הייתי חוזר אחורה הייתי עוזב בצפר בכיתה ט כל הידע שיש לי זה מעצמי ולא מהחרא של בצפר ואני מצליח מצויין בלי הלימודים
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מה יצא לי מלהתחנף בפורום? אני בחיים לא אראה אותם בעיניים שלי, לא יצא לי כלום מהחנופנ הזאת, אסור להחמיא לבן אדם? תבין יש מחמאה ויש חנופה. ההבדל הוא שבחנופה יש אינטרס, ולי אין שום אינטרס
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין להחמיא לבין להחניף אתה פשוט חנפן ואני לא יעזוב אותך עד שתפסיק כבר להיות קרציה ולדכא כול פוסט שלא טוב לך בעין ולהיות פעיל בכל טוב סתמי אבל שכן ניראה לך טוב לעין אתה בדיוק כמו אנטון
![]() |