|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה אתה שואל אותנו הרי אתה בכול מקרה הולך להתווכח איתנו ולהגיד שהמאמן שלך צודק.
אז הנה אני מסכם פוסט של 5 עמודים. תעשה מה שבזין שלך ותעזוב אותנו בשקט.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תבינו שבקורס מדריכים לא מלמדים דדליפט אז אין טעם לשאול את המדריכים על דדליפט. באותו המידה אתם יכולים לשאול אותם על הבורסה בטוקיו. מאיפה להם לדעת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תוכנית אימונים של כוסיות הוא הביא לך חבל"ז.
"מתי תבינו שבקורס מדריכים לא מלמדים דדליפט אז אין טעם לשאול את המדריכים על דדליפט. באותו המידה אתם יכולים לשאול אותם על הבורסה בטוקיו. מאיפה להם לדעת?" המדריכים של וינגייט, את ה"ידע" מעטים מהם צוברים לאחר שיחות עם מתאמנים רציניים במכון. תאמינו לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את לימודי הפיזיולוגיה, אנטומיה, תורת התנועה, תורת הענף ופציעות ספורט הם לא לומדים משיחות אם מתאמנים "רציניים" כמוך שיש להם כמה הודעות פה בפורום. מה אתה חושב שהם מגרבצים 8 חודשים? לפחות לא איפה שאני לומד. logout, הם מלמדים דדליפט רק בקורס מאמנים בכירים. או שזה מתוך מחסור בזמן או שזה איזה גימיק שתעשה אצלהם עוד קורס ותשלם להם עוד כסף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
די כבר ימעפאן בכל דיון פה חייבת להיות התגובה שלך המפגרת שלך ומנסה להצחיק או מה שזה לא יהיה.... אתה לא רוצה לעזור ? זדיין לי מהדיון... lee123 למה תוכנית של כוסיות ? מה רע בה ? תפרט אחי אני לא אמור להבין כלום מ"תוכנית של כוסיות" ..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה