|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פחחחחחח
אני במקומך באותו רגע קם והולך בעע הלכתי "למכון" בכפר גלעדי ההיתי בצימר שם גם כן צימר פחח קיצר הלכתי ככה בסטייל נכנסתי , נפלו לי הבייצים לג'קוזי דבר ראשון זה חדר כושר 5 מ' על 5 מ' אני לא צוחק יש שם מולטי טריינר אחד 2 מדפים של דאמבלים עד 25 קילו בעעעעעעעעעעעעע 4 הליכונים , ומדריך מתחנגל , שמחלק מגבות באתי עבדתי 2 דקות על הבייסיפס וברחתי משם זרקתי את המגבת על הרצפה לא יכלתי ברחתי כל עוד נפשי בי ... היום אני ידוע להעריך את המכון שלי
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מוכר חחח מה שעוד מעצבן אותי זה לשמוע אנשים שאומרים דברים מטומטמים כמו:כפיפות בטן בשיפוע שלילי עושה קרס ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת המכון שלי מבחינתי מושלם.. לכל הבנות יש את האזור אירובי שלהם ומכון רק של בנות בתוך המכון עצמו חח
ולנו לגברים יש את האזור שלנו כל המשקל חופשי לומרות שגם שם יש את כל השחיפים אבל במינון נמוך כי הם הולכים לרוב למכשירים אז זה לא מפריע... הבעיה היחידה שיש שם איזה מאמן מסריח בן :):):):) שיקבל סרטן שכל פעם שהוא רואה אותו הוא חייב להגיד איזה משהו... פעם אחת עשיתי פולי עליון אם חגורת גב (כמו כל אימון) אז הוא רואה אותי ואומר לי כל המחקים מראים שחגורת גב בפולי עליון זה סתם ואתה שם את זה רק בשביל הפוזה באותו רגע רציתי לזרוק לו דמבאל לפנים.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בשביל מה באמת פולי עליון עם חגורת גב ? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כיד לתמוך בגב ...בכל מקרה אני אוהב לעבוד אם חגורה ואם זה מפריע למישהו שיזדיין
(לא אישי לך ארבל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אלללה מהיום רק חדר כושר חיטובים חבר'ה!
חיט טפו על הנפשונית!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ההתנגדות מושכת אותך למעלה...
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח תחשוב קצת בהיגיון
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(בלי להעריך תמאמנים בארץ עדיין רובם מטומטמים)
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אותו מאמן אומר לחבר שלי את אותו הדבר שהוא עשה סקוואט מה תגיד על זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באימון לפני איזה 3 שבועות בסוף מאסה אימון אחרון לפני חיטוב אני עשיתי אימון ממש ממש חזק 26 קילו דאמבלים חזה עליון (חח לא הרבה אבל מה לעשות) סט שמיני ומפיל נגמר לי הכוח והואדים הזה אומר למישהו אחר "כל אחד פה מתכונן לאולימפיה" "ילדים דופקים תעצמות שלהם" יש עוד אחד זה עוד השיער המכוער .. הוא גדול אבל מציקקקק (שיער שחור ליפה כזה..) הוא חושב שהוא יודע הכל והוא אחד הטמבלים הוא אומר לי שעדיף אוכל טבעי לא אבקות ![]() אנדרי הזה אחד התותחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |