|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() הכי מצחיק אותי זה כמה התקשורת צבועה, היא עושה הכל בשביל הרייטינג!
לפני שתפסו אותו התייחסו אליו בן אדם הכי מסוכן בכל העולם , 24 שעות הפעילו כתבים וכל זה כדי לתעד את החיפוש שלו, אבל אחרי שתפסו אותו, הם הבינו שהחגיגה לא חייבת להסתיים שם,אז מה הם עשו? הפכו אותו עכשיו לקדוש מעונה! עשו תוכנית שלמה על כמה בני סלע מסכן והמשטרה רעה! וראיינו איזה אחת שהיתה ידידה של בני סלע, תקלטו מה היא אמרה אני מצטט "הוא היה מגנט לבחורות כשהוא היה צעיר" :cry_1: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() ד"ר משה בירגר, מנהל השירות הפסיכיאטרי בשירות בתי הסוהר, מסביר ל-ynet מדוע בני סלע לא טופל: "ההפרעה שסלע סובל ממנה היא סדיזם מיני - סטייה מינית שבה התוקף מפיק הנאה לא מעצם הפורקן המיני, אלא מהתעללות פיזית או מינית ומהכנעת הקורבן. במקרה כזה, גם סירוס כימי לא יהיה יעיל". למי שיפגוש בסלע הוא מייעץ לא להיות גיבור: "הוא אדם חזק, מסוכן ומיואש"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מה שחשוב עכשיו שהוא מאחורי סורג ובריח מה שבמבאס שלא הורגים את המחבל הקטן הזה! אנשים פשוט מאוד מחפשים לעצמם רייטינג היום אז הם מחפשים להצדיק ולהגן על פושעים כמו בני סלע הוא אנס "ותו לו" צריך להרוג אותו וזהו! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בן אדם שהוא "מגנט בחורות" לא הופך להיות אנס לעומת זאת בן אדם נואש שאף פעם בחיים שלו לא ראה בחורה בחדר המיטות כן חושב על אונס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() איזה מגנט! אפילו אם הוא היה שפוי, אנשים פה הקיאו רק מלראות את התמוננה שלו, אז תחשוב רגע איזה בחורה היתה נוגעת בטרול הזה,
דרך אגב אם בא לך לעשות כסף, בוא נשלח תמונה שלו לחברה של Warcraft שיכניסו אותו בתור טרול למשחק, נעשה פול כסף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"VENGENCE FOR ZULJIN"(משפט מווארקרפט) ![]() |