|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מפריע לי שגברים מתחילים איתי כל עוד גם בנות מתחילות איתי :P כלכך קשה לכם לומר "אני לא בקטע" ? לפי דעתי זה שווה את זה בשביל שבנות יתחילו אתכם... אבל צדיק באמונתו יחיה\איש איש באמונתו יחיה\ כל אחד מהמשפטים האלה שאומרים את אותו דבר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
משתמש ותיק
|
![]() סתם תמונה עם חברים ממסיבת סיום של שנה שעברה...
http://img113.imageshack.us/my.php?image=img0571fp6.jpg אני באמצע....
![]() |
#84 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב גם אני חצי אשכנזי חצי מזרחי .. .אני לא מעדיף אפ חלק אני אוהב את היתרונות של שניהם.
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בקיצור נשמעת מאוד ימני ורציתי לבדוק אם אני צודק ואתה באמת ימני ![]() צדקתי ![]() גם אני, אחי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
הושעה
|
![]() אני אוהב להסתובב עם חולצות של כל מיני להקות מטאל, אבל יש לי רק אחת.
![]()
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
גולדבר הוא לא עיוור צבעים את זה העיוור צבעים....
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(אבל עדיין אני אוהב לשמוע מטאל לפעמים). (אה, וגם אני אשכנזי (פולני-ארגנטינאי))
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
הושעה
|
![]() אני לא מטאליסט בתדמית, ממש אבל ממש לא (בהעדפות מוזיקליות כן, אבל ממש לא בתדמית), גם אני לבשתי פעם אחת בחיים שלי חולצת מטאל. סתם בא לי להשיג עוד כמה. כי אני בעיקרון גם מסתובב עם חולצות קטנות ודי צמודות.
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שמנו לב עם החתימה שלך + כיתוב "פושעי אוסלו לדין" + avatar של ארגון טרור יהודי שהוצא מחוץ לחוק. חשבנו שאתה משלום עכשיו ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אכן, אל תשכח להצביע לי, אני יטפל כבר בכל הבעיות.
אני דרום אמריקאי מלא (אורוגואיי) , יאלה לטינים :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם אני לא מאלה שהולכים להופעות וכל זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חה! אני דרום אמריקאי מלא משני הצדדים, בעל אזרחות אורוגואית, דובר ספרדית
שותה מאטה, אוכל פרות שלמות, סוחר בסמים, בנשים, ובילדים קטנים, אם זה לא לטיני אני לא יודע מה כן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ואנטון אולי אתה רוסי גאה אני סתם רוסי אבל :P |
|
![]() |
![]() |