|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ואי אחי מאיפה הוצאתה את זה חחחחחחחח
טוב אני יזרום לא שולל כלום הגב תחתון בעצם לא כואב לי בזמן האחרון . מה שרשמתה אומר שאני צריך להפסיק עם המתקן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי השערה תישאל איזה מאמן או רופאה שאתה סומך עליו בקשר לזה ותסים לב לגב באימון
( אל תיכך את מה שאני אומר כיאילו אני רופאה. אני אומר לך מה שאני יודע ומה שאני הייתי עושה) ותיבדוק על כאבי גב ישר תיראה שהכול מדבר על לחץ ושחיקת סחוסים ולחץ על מוליך עיצבי וכאלה( המוליך עובר דרך כול החוליות ודרך חורים קטנים בעצם האצה אני חושב עד לרגליים. ביגלל זה לחץ בגב עושה תחושות ברגליים) . רק שזה בדרך כלל נוגע לאנשים מבוגרים שהסחוסים שלהם כבר עיפים ( אגב אותו בעיה בבירכיים אצל הרבה זקנים או חברה שניסחפו אם הלחץ עליהם) אני חושב שיש בעיות כאלה (של חלץ על הסחוסים) גם אצל ספורטאים צעירים אבל אני לא יודע איזה פעולות מביאות מיקרים כאלה ובאיזה עצימות. רק נתתי לך כיוון. תברר גם בנושא הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש משקל מטורף..
![]() בכל מקרה, תעבור ללחיצות בשיפוע רגיל
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה באמת עושה כזה לחץ בגב שזה גורם לך לתחושת הירדמות ברמה שמונה מעשר, אז בלי להיות רואפה אני אומר לך שכדיי לך בנתיים לפחות להפסיק להפעיל כזה לחץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה משקל אדיר יא אללה
![]() אני אם הייתי במקומך הייתי מנסה לגרור עוד איזה אימון שניים לראות אולי זה משהו חולף ואם לא עוזר אז להחליף תרגיל + ללכת לרופא
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |