|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא הייתי מגיש תלונה, סתם לצאת מעפן וללכת למשטרה זה אידיוטי. ועוד על מה? על פארש אש.. מילא היה גונב לך משהו אז וואלה בסדר להגיש תלונה כדי לקבל החזר כספי, אבל תכלאס ככה ללכת למשטרה זה נטו לצאת מעפן זו דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל אם אתה הולך למשטרה זו לא הלשנה.
אם משהו פגע בך אז הוא צריך לשלם את המחיר ועדיף שהמשטרה תסגור איתו את המחיר ולא אתה כמו שהוצע פה כי אז זה יתגלגל אליך בחזרה אבל... לפנות למשטרה רק אם באמת אתה בטוח שאתה בסדר גמור וזה לא יחזור אליך כבומרנג |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
רגע רגע לא קוראים לך שמעון נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אולי זה דבר משותף לכל המורים להיסטוריה... למדו משהו .ומומלץ לכולם ללמוד משהו מההיסטוריה (היסטוריה זה גם מה שקרה לאנשים פרטיים) דא מה שם המשפחה של המורה שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
המרה עמרה משהו כזה לא יודע בידיוק אני יכול לתת לך תשובה מדויקת מחר אם זה חשוב לך הוא מורה בטכני בסביבות ה 40 עם כיפה גר בנחל עשן חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נערך
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() שהייתי קטן..לא זוכר למה אבל איזה מבוגר זר בא להרים עלי יד..איזה אבא שמנסה להשליט סדר בשכונה על ילדים שלא שלו,מה עשיתי הוא הביא לי סטירה הלכתי הבאתי לו מכות חברים שלי קפצו עליו והביאו לו מכות הוא הלך חזר עוד פעם צועק בא בן דוד שלי לקח קרש ושבר לו על הגב בן אדם בן איזה 37 ככה פוזאיסט חחחחחחחח ניסה להרביץ לילד בן 13 הלך להתלונן וזיינו אותו כי כל מי שתקף אותו באותה תקופה היה קטין
![]() |
![]() |
![]() |