|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
צוות ישראלבודי
כללי:: שי
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: עמידר ג'ים
|
![]() ציטוט:
אבל בוא נעשה דבר אחר. מחר אני עובד בסניף בר"ג. תרים טלפון אליינו תגיד לנו את שם האתר ואני מבטיח לך שניבדוק את העניין. בכל מיקרה אנחנו מתחייבים למחיר הכי נמוך בארץ. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() שי אז מה עשית בזה שזה אותו מחיר ? אם שניכם מוכרים את אותו הדבר באותו מחיר למה שאני יקנה ממכם ולא ממנו ?
ודרך אגב אתם יודעים שיש כאלה שמוכרים יותר זול מיכם ואתה מכירים אותם טוב זה הפורום המתחרה. אלא שתבעו את גיל לפי מה שהבנתי ( אתה יודע למי אני מתכוון ) |
![]() |
![]() |
#4 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() היי Denous,
אתה צודק, יש אתרים שמפרסמים מחירים זולים יותר, אך לא תמיד יש להם את המוצרים במלאי, ואם תפנה ישירות ליבואן (אופטמיום,צ'מפיון ועוד) אתה תראה שהוא לא מספק את הסחורה לאותם אתרים ולכן אין להם אחריות על המוצרים. הם פשוט עושים הזמנות בדואר ומכניסים את הסחורה לארץ ללא פיקוח בכל מיני דרכים. נושא האחריות במקרה הזה חשוב, מה תעשה עם מוצר שעושה לך כאב בטן? טעם נוראי של משהו מקולקל? האריזה פגומה או כל צרה אחרת? במקרה הזה חסכת אולי 20 ש"ח, אבל אין לך באמת את הגב של היבואן... מה גם, אתה יכול לראות שמגוון הטעמים/הגדלים מאוד מוגבל, מה שמראה על יבוא לא סדיר ולא אמין של סחורה. תחשוב על זה. לגבי המחירים באתר, יש הודעה נעוצה שלי בראש הפורום. שיהיה אחלה שבוע
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
#5 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() 1. שמחתי לענות, אני פה בכל עת, חוץ מזה תמיד במיילים. אין לי זמן כמו בעבר מאחר ואנחנו כל הזמן עובדים וחושבים מה לעשות ואיך לקדם ולהריץ את הספורט קדימה וקדימה.
2. אהבתי, הסיפורים שרצים בנושא..., אני לא יורד לרמה הזאת. חבר'ה, אני מקווה שהנושא סגור. שיהיה אחלה שבוע!!!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |