![]() |
הורדת מחירים אולי?
הדולר ירד בכמעט שקל שלם, לא הגיע הזמן להוריד תמחירים אז קצת? אפילו אם זה רק לזמן מוגבל עד שהדולר יתחזק שוב
|
זה לא כזה פשוט נראה לי. בגלל שהדולר ירד האמריקאים מעלים מחירים של הייצוא שלהם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והיו צריכים להוריד מחירים, אבל בארץ רק מחפשים לעשות כסף |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה גם נכון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הם מתחייבים למחיר הנמוך בארץ. תראה להם מחיר יותר נמוך משלהם על מוצר כלשהו ותקבל בפחות כסף את אותו המוצר. |
חלום של כל מפתח גוף , חלבון 3 קילו במחיר של 70 שקל .
נשמע טוב האא?! רגע של חלום . |
העיקר לעלות תמחירים עם תירוצים כמו שיש מחסור של חלב בעולם אפשר לעשות
אבל להוריד כשאפשר וצריך לא עושים :\ |
הדולר ירד אבל החלב עלה אחי בגלל זה גם המחירים עלו גם של האבקות
|
ציטוט:
|
תיכנבו לאתרים בחול ותראו את המחירים של אותם מוצרים זה באמת הבדל אבל זה לא רק זה זה כל דבר במדינה אנחנו חיים בישראל חח
|
אנשים אתם צריכים להבין דבר אחד.
ישראלבודי לא מייבאים את המוצרים בעצמנו, אנחנו גם עוברים דרך יבואן, במידה והיבואן מוריד מחירים אנחנו מין הסתם גם מורידים מחירים ומתחייבים להיות הכי נמוכים במחיר בארץ. וכמו שהוזכר בתגובות קודמות, אם תוכיחו שאתה יכולים לקנות מאיפה שהוא בארץ מוצר זהה למה שאנו מחזיקים במחיר יותר זול, אנו נשווה את המחיר . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה רציני...? אני יכול עכשיו להביא לך האתר שיש בו המון מוצרים שהמחירים שם זולים יותר מאשר כאן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בוא נעשה דבר אחר. מחר אני עובד בסניף בר"ג. תרים טלפון אליינו תגיד לנו את שם האתר ואני מבטיח לך שניבדוק את העניין. בכל מיקרה אנחנו מתחייבים למחיר הכי נמוך בארץ. |
שי אז מה עשית בזה שזה אותו מחיר ? אם שניכם מוכרים את אותו הדבר באותו מחיר למה שאני יקנה ממכם ולא ממנו ?
ודרך אגב אתם יודעים שיש כאלה שמוכרים יותר זול מיכם ואתה מכירים אותם טוב זה הפורום המתחרה. אלא שתבעו את גיל לפי מה שהבנתי ( אתה יודע למי אני מתכוון ) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ