|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
בשביל להרוס את השומן צריכים לחמם אותו לטמפרטורה מאוד גבוהה ולשמור עליו בטמפרטורה הזאת הרבה זמן יחסית. תהליך הקליה הוא לא ממש ארוך ואני משער שהוא לא מתבצע ב200-300 מעלות ומעלה, אז לא סביר שהוא יפגע בשומן משמעותית. חוץ מזה, יש סימון תזונתי - אתם יכולים לראות בעצמכם כמה מהשומן הוא בלתי רווי (בתקווה שאין שם שומן טרנס)..
|
|
|
|