|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אתם מפספסים את הנקודה החשובה פה..אין ספק שאיש מייצג בכבוד את ישראל..הוא הביא הרבה כבוד והוא מפתח גוף מעולה ואולי גם בנאדם 10 זה לא משנה
הוא עשה מעשה שבל יעשה..הברחות מחו'ל והמעלמות מס בסכומי עתק של 3 מיליון דולר..זה עבירה חמורה..אני מתבייש בתור מפתח גוף שהבנאדם הזה שמייצג אותי מזלזל בחוק של מדינת ישראל ומרשה לעצמו להעלים מס ברמות מטורפות..מי הוא בכלל?!?! אני משלם מס כמו כל אדם אחר במדינת ישראל...למה זה פוטר אותו? בושה..אני מקווה שיקבל עונש בצורה של קנס כבד באותו סכום שהוא הרוויח במרמה..אין ברכה בכסף הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זילזול כזה בחיים שלי לא ראיתי...כל אחד פה קופץ כמו גיבור ואומר "אלי בן אדם רע אלי בן אדם לא טוב" אבל בתחרויות ובכנסים של נאבא אתם רצים כמו ילדים טובים לעמוד בתור להצטלם איתו!
בושה כמה שאנשים פה צבועים,ולכל מי שאיי פעם יש לו חלום להתחרות..או חושב על זה אפילו אם הוא לא מספר שתדעו לכם שאם אתם רוצים להכיר בן אדם רע ומאניק אין אחר מאשר פריג'! אלי האנה הוא זה שיתמוך בכם אם תיתחרו אצלו והוא זה שיעמיד תחרות מקצועית שיתיחסו אליכם בכבוד ולא כמו אל כלבים שמה שקובע בתחנות זה גודל הארנק שלכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() פעם ראשונה בישראל מארגנים תחרות פיתוח גוף מכובדת ופעם ראשונה מחלקים פרסים כספיים ומבתיחים לעלות את ס"כ כול הפרסים לפי 2 בתחרות הבעה ויש כאן עוד אנשים שמאזים לפתוח תפה שלהם ולא מתביישים !
BIG BIT מה שאמרת בקשר למ"ס שהוא לא רצה לשלם,למה אתה צריך לשלם והוא לא אז זה נשמע בדיוק כמו:למה לסיקס פאק יש גנטיקה טוב,ולי גנטיקה מפגרת,בוא נהרוג אותו על זה ! קנאה מגעילה קוראים לזה,צריך להיסתכל לצלחת שלך ולא של אנשים אחרים !!! אל תקח קשה את מה שאמרתי !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אז בוא נרד לרמה שלך ונסביר לך. יש חוק,יש מדינה,לא מעלימים מס נקודה.למה?למה אם כולם לא ישלמו מיסים כמה כסף תיהיה למדינה שלנו?מה יהיה עם הצבא? אז זה איך אתה משווה את זה לבן אדם שנולד עם גנטיקה טובה ואחד שנולד עם גנטיקה מפגרת? על איזה חוק סיקס פאק עבר שיש לו גנטיקה טובה?יש חוק שאוסר על גנטיקה טובה? אני מסכים עם BIG BIT ב100% והכבוד לאלי האנה שהעלה את הרמה של הפיתוח גוף בארץ, וזכה בפרסים גדולים, ניתן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מילה בסלע . אין לי מה להוסיף הוא אמר הכל כל הכבוד על ההסבר! וגם לביג בט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה קנאה חח על כל מס שהוא מעלים אתה משלם יותר מה אתה חושב?
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקצור ..
אלי בנאדם 10 , הוא הביא לתודע את פיתוח הגוף הוא מלך בכל מה שקשור לפיתוח גוף . זה שהוא כיביכול חשוד בסחר לא חוקי של "תרופות" לא עושה אותו חרא בנאדם . שאפחד לא ישחק אותה פה !! אם היתם בסיטואציה שלו גם אתם ההיתם מעלימים מס כולכם פה צדיקים גדולים אני עומד מאחוריו , למרות שהוא עבר על חוקי מדינת ישראל הוא לא פושע ולא עבריין בנאדם גדול וזהו
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() בסדר מקובל עליי..
ברור זאת עברה על החוק אבל אני אם היתה לי אפשרות לסחור בכמויות כאלה ולהרוויח כסף ההיתי עושה את זה , כי אנחנו לא חיים בעולם של אגדות וצריכים להתקדם בחיים . אני לא בידיוק יודע מה הולך עם אלי אומרים שהוא זייף , והביא חרא חומרים זה כבר משהו אחר . ואם הוא נתפס הוא כנראה הגזים קצת לסחור בכמויות בשביל החבר'ה .. לא כזה נורא
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |