|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ענית על השאלה בעצמך. הם מקבלים כסף מהמדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמא של הבני זונות האלה הערבים הבני זונות
כוס אמא של אחמגינד הזה המזיין גויבות הזה כוס סמק עליהם!! מוות לערבים!!!! מוות לערבים!!!! מוות לערבים!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() :):):):) האמת סוזוקי, אני לא רוצה להשמע קטנוני אבל הם לא ערבים האירנים.. ההפך הם שונאים את הערבים..(בעקרון)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו חרא אנערףף מה הם צריך לישרוף תבן זונ ההזהההה לשרוף אותו צריך!!!!!! איפה העורף הראשים הסעודי שצריך אותו איפה!??!?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() הוא מפחד פחד מוות מהאיראנים :cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן החראות האלה רוצים שמדינת ישראל תיהיה "מדינה התורה"..
ב.ג עשה איתם הסכם "סטטוס קו" אחרת הם היו גם מתנגדים למדינת ישראל מתי שבאו הועדות ![]() תגיד עומרי, אתה אולי יודע כמה % מכלל אולכסית ישראל הם חרדים? (אנטי ציונים)
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תרגה בחור ! יש לי חברים ערביים והם אנשים נחמדים ועזוזרים ! אתה לא יכול להגיד שכולם חרא ושכולם ימותו ! זה דיבור ילדותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתם תראו , ואני מבטיח לכם, שליברמן בחירות הבאות יעשה עליה חדה. ברור לצערי שהוא לא יזכה, אבל יהיה לו ולמפלגה שלו הרבה כוח בכנסת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הלוואי ![]() נתניהו ראש הממשלה ![]() ליברמן שר הביתחו ![]() מה אתה אומר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הרי אתה תמיד אומר שצריך שלום עם הערבים , ואמרת אז משהו עם רבין.. ועכשיו אתה אומר שיש לך מלא חברים ערבים, אז איך זה שאתה תומך בליברמן שאומר בגלוי, שהוא רוצה לעשות טרנספר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדבר היחידי שאפשר להגיד שלפני שהולכים ומצביעים למישהו כזה או אחר, כדאי לא רק לשמוע את מה שיש לו להגיד אלא גם מה שהוא כתב במצע שאף אחד לא קורא (ברית הזוגיות = קראת על זה? אתה יודע מה הכוונה ?) עוד משהו, מה היתה דעתו של ליברמן על הפסקת האש שהפלסטינאים מידי פעם מפירים אותה? האם שמעת מה ליברמן אמר שצריך לעשות? ובנוסף כשליברמן נכנס לממשלה הוא אמר שהוא רוצה רק שר אחד כי צריך לחסוך. ומה אנחנו קוראים היום? שכשאולמרט יחזור לארץ ליברמן מחכה לו עם דרישה לתיק נוסף. אז אני לא בא להגיד אם ליברמן טוב או לא טוב ליהודים (כדברי המשפט המפורסם) אני בא ואומר שלא צריך ללכת שבי אחרי דיבורים. דבר נוסף שאפשר להגיד שליברמן איכזב את בוחריו ואת המאמינים בדרכו ברגע שהוא נכנס לממשלה. הוא נכנס לממשלה בלי שהיא שינתה את קווי היסוד שלה. ומאז אנחנו מעט מאד שמענו עליו. הוא לא מדבר יותר נגד ההתנתקות. מה קרה הוא הפך להיות מתון? את הדברים כתב חבר שלי, מעריץ מושבע ( ומאוכזב ניתן לומר ) של ליברמן... דבר נוסף, שאותו אני רוצה ליחס לנושא האשכול. מה שעצוב בהכחשת השואה זה לא שזה נמצא אלא שאם ניקח מכחיש שואה וניתן לו לנאום מול קהל ניטרלי ומולו ניקח כל כותב ממוצע בפורום הישראלי לא יידע להתמודד איתו. הבעיה היא לא כי הכותבים מטומטמים (בעצם כן) אלא שהחברה שלנו לא מספיק יודעת על השואה. תלמידים מגיעים לכיתה יא בלי לדעת כלום על השואה וגם אחרי הבגרות הם שוכחים הכל. אין מוטיבציה בעם ללמוד על העובדות ולא רק לדקלם ששישה מיליון נרצחו. זו בעיה חברתי לאומית שאשמים בה גורמים רבים. ד"א לכל מי שאמר מוות לערבים בפוסט הזה שיפתח את העיתון של אתמול ויקרא על ערבי מנצרת שפתח מוזיאון קטן להנצחת השואה של העם היהודי. הוא רצה להגיע לטהראן כדי להתעמת איתם אבל לא נתנו לו
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברית המועצות לא נעלמה פשוט היה הרבה בעיות אז זה יתפרק
צריך להרוג תחרידי הזה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בדיוק ההפך, זה שהוא נכנס לממשלה רק יכול למתן את הממשלה הנוכחית, והוא צריך את הנסיון הזה ולהיות כמה שיותר מעורב אם הוא רוצה להיות ראש ממשלה. דבר נוסף, יש לך טעות מרה, מאז שהוא נכנס הוא לא מפסיק להתבטא באמירות קיצוניות ביותר! יותר מתמיד,בחודשיים האחרונים היו עשרות מאמרים שלו על כל תוכנית הטרנספר, והוא לא מפסיק להתבטא ולהגיד מה הוא חושב למרות שזה מפחיד אנשים, או את המתונים שבעם. הוא אומר מה שיש לו להגיד, והוא שם זין על מה אתם חושבים עליו(השמאל המרכז וכו'), אפילו שמזמינים אותו לרעיונות הוא לא מתרכך בחיים, הוא אומר את דעתו בפנים שלהם ובקשיחות ולא מתגמש. בסופו של דבר כל מנהיג שנבחר בין אם הוא שמאל קיצוני או ימין קיצוני, הוא והדעות שלו מתמתנות לכיון המרכז, כי רוב העם כמובן והכנסת הם איפשהו באמצע, לא שמאל קיצוני כמו מרץ, ולא ימין קיצוני כמו ליברמן, לכן לא משנה איזה מנהיג נבחר הוא עדיין מוגבל בכנסת ובממשלה ומושפע מהחלטות של אחרים,ככה זה בדמוקרטיה. ציטוט:
ציטוט:
הבעיה היא לא בתוכינו, אלא מבחוץ. תשמע יש המון עמים שעברו רצח עם במיליונים ,אפילו יותר מאיתנו, אבל השואה שלנו היא היחידה שקיימים חוקים נגד הכחשתה. למה זה גורם? 1-התעניינות מוגברת בנושא,כיון שהוא "אסור". 2-אוטומטית סלידה של אנשים מהנושא כיון שהם שואלים את השאלה "למה רק השואה של היהודים חשובה?" וזה אוטומטית מזיז אנשים להיות נגד הנושא. ככה שכל הפעולות החיוביות וההסברה בעולם לא יעזרו. מספיק שהכניסו מכחיש שואה אחד בארה"ב לכלא, הוא נהיה גיבור מאותו יום, כתב ספרים, מושך אנשים כמו מגנט, כולם רוצים לשמוע אותו, מה היה קורה אם סתם היו נותנים לו לדבר? ולא מתייחסים? ההפך, אף אחד לא היה שם זין על מה שהוא אומר. ברגע שנותנים לזה במה עולמית ,בתקשורת,על ידי השלטונות,והציבור האינטילגנטי(ולא אינטיליגנטי) רואה שעצרו אותו בגלל שהוא אמר משהו או בגלל דעותיו, אוטומטית זה יגרום לאנשים להתעניין בו. ציטוט:
אוקיי אתה יודע מה? מוסלמי אחד מתוך ביליון מוסלמים. יודע מה, אני אהיה איתך לארג', 10,000 ערבים תומכים בישראל, תקח אפילו מיליון! מיליון ערבים שיהיו תומכים בישראל! זה לא אומר כלום, מה שחשוב זה עמדת הרוב, והעמדה הרשמית של המדינות האלו. כל הכבוד לערבי הזה , אבל לצערי הוא לא מדבר בשם המדינות שלהם שמאמינים בהשמדתינו. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך כזה דבר שהערבים הישראלים לא תומכים בישראל והם רוצים שתהיה פה מדינה פלסטינית כי אז יהיה להם תנאים הרבה יותר טובים וזה אומר להשמיד את מדינת ישראל ולהקים פה ממשל מוסלמי שבטח יהיה דיקטטורי! גם אל תשכח שכל המחבלים שהיסתננו לישראל הסיעו אותם ליעדים שלהם "ערבים ישראלים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם נשארים פה כי מה לעשות, יותר טוב להם פה מבכל מקום אחר בעיקר כשהמדינה מעניקה להם תקציב יפה. המדינה משאירה אותם פה, כי אנחנו מפגרים שנותנים לאנשים כאלה לחיות במדינה. |
|
![]() |
![]() |