|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נתנו לו להקיא את הנשמה וצחקו עליו זאת התעללות, וזה התנשאות, מנצלים את החולשות שלו, את זה שאין לו כסף כדי לעשות ממנו צחוק, ועוד לצלם את זה, אתה לא יכול להגיד שזאת לא השפלה. עכשיו לגבי הדת. אני אתאיסט קיצוני, לא מאמין בכלום, מהסיבה הפשוטה שכלום לא הגיוני, ושמעתי רבנים מדברים וזה פשוט לא הגיוני. לא זוכר מה שם הרב, נתן הוכחה שיש אלוהים,יסלחו לי כל הדתיים והמאמינים פה, זה פשוט היה סיפור דפוק, אני אחפש את זה, אם אני לא טועה גיל ניסים נתן את האתר של אותו הרב.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבים האלו יש להם פשוט השפעה גדולה .. הם יכולים למכור קרח לאסקימוסים זה עדיין לא יגיד שיש ה' או אין ...
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, לשאלות שלו באמת לא היו תשובות, מה לעשות שהם מסבירים טוב ומשכנעים? זה לא עושה אותם צודקים.
![]() |